Van 't Hart is aangesloten bij:

Klanten geven ons gemiddeld een:

8.9

Robert van 't Hart

Eigenaar

Pick-Up of Oprijwagen Huren Rotterdam?

Pick-Up of Oprijwagen Huren Rotterdam?

Pick-Up of Oprijwagen Huren Rotterdam? Autoverhuur van ‘t Hart

Al meer dan 50 jaar een HART voor autoverhuur!     

Als u een auto moet vervoeren dan zijn onze Oprijwagens uw beste vriend! Wij hebben twee verschillende varianten beschikbaar om te huren: De Oprijwagen B-rijbewijs voor al uw auto’s tot maximal 1125 kg en de Oprijwagen BE-rijbewijs die maximaal 3500 kg aan kan.

Dankzij de reeds aanwezige elektrische lier, spanbanden en wielblokken is het vervoeren van uw voertuig makkelijker dan ooit!

Onze oprijwagens zijn te huur tegen de scherpste prijs van de regio Rotterdam. Voor een korte huur hebben wij van maandag t/m donderdag een minitarief beschikbaar van drie uur.

Kijk hieronder voor meer informatie over de beschikbare modellen.

( Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW )

 • 74 uur per week open
 • Familiebedrijf sinds 1962
 • Goed onderhouden wagenpark
 • Eigen pompstation

Van 't Hart is aangesloten bij:

 • 1 - 3 personen
 • Veel gebruikt voor:
  • Voertuigtransport
  • Laadvermogen 1125 kilo
 • Diesel
 • 2 deurs
 • Ja
Te huur v.a. € 125,- p/d
(incl. BTW)
Offerte Aanvragen voor dit voertuig meer informatie
 • 1 - 3 personen
 • Veel gebruikt voor:
  • Voertuigtransport
  • Laadvermogen 3500 kilo
 • Diesel
 • 2 deurs
 • Ja
Te huur v.a. € 145,- p/d
(incl. BTW)
Offerte Aanvragen voor dit voertuig meer informatie
 • 1 - 6 personen
 • Veel gebruikt voor:
  • Haventerrein
  • Bouwterrein
  • Goederenvervoer
 • Diesel
 • 4 deurs
 • Nee
Te huur v.a. € 64,- p/d
(incl. BTW)
Offerte Aanvragen voor dit voertuig meer informatie
 • 1 - 3 personen
 • Veel gebruikt voor:
  • Haventerrein
  • Bouwterrein
  • Goederenvervoer
 • Diesel
 • 2 deurs
 • Nee
Te huur v.a. € 64,- p/d
(incl. BTW)
Offerte Aanvragen voor dit voertuig meer informatie

De onderwerpen die op deze pagina zult vinden zijn:

Waarom een oprijwagen huren of pick-up huren bij Van ‘t Hart Autoverhuur?

Familiebedrijf
Van ’t Hart is een familiebedrijf dat in 1962 in Rotterdam is opgericht. Ons doel is om er voor te zorgen dat subsection_catu van onze expertise in de autoambulance verhuur profiteert en dat u altijd bij ons terecht kunt om de juiste autoambulance te huren.

3-uurs service
Heeft u voor een korte periode een oprijwagen nodig en wil u niet te veel betalen? Van maandag t/m donderdag hanteren wij binnen onze openingstijden een minitarief waarbij u de oprijwagen maximaal drie uur huurt voor een speciale prijs zodat u niet een volledige daghuur hoeft te betalen.

Makkelijk en snel reserveren
Een Oprijwagen of Volkswagen Pick-Up huren is zo geregeld! U kunt ons altijd bereiken via 010-452 03 33 of via info@hartautoverhuur.nl

74 uur per week open
Dankzij onze ruime openingstijden vormt het ophalen of inleveren van de auto geen probleem. Mocht u voor of na sluitingstijd de auto willen inleveren, dan kunt u de auto voor de deur parkeren en de sleutels in de speciale sleutelbox achterlaten. Zo hoeft u zich nooit te haasten en voorkomt u onnodige extra kosten!

Flexibele en klantgerichte service
U profiteert van onze service aangezien onze werknemers de hele dag direct voor u klaar staan. Dankzij ons eigen pompstation, onze garage en onze professionele plaatwerkerij kunnen wij voor elk probleem een passende oplossing vinden.

Betrouwbaar wagenpark
U bent er zeker van dat de autoambulance in uitstekende staat verkeert dankzij onze gecertificeerde monteurs. Voordat u vertrekt is de pick-up uitgebreid gecontroleerd en kunt u met een gerust hart op pad.

Ruime keuze uit verschillende type voertuigen
U vindt altijd een voertuig dat aan uw wensen voldoet, dankzij ons uitgebreide wagenpark. Of u nu een auto om de hoek moet brengen in uw eentje of een auto naar het buitenland moet rijden met meerdere mensen, van ‘t Hart heeft het allemaal!

24/7 Pechhulp
Mocht u onverhoopt met pech komen te staan dan zijn we buiten onze openingstijden nog steeds bereikbaar om u te helpen. Ons noodnummer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via 010-4520333.

Eigen Pompstation voor de deur
U hoeft zich nooit zorgen te maken over het aftanken van uw gehuurde oprijwagen. U krijgt de auto altijd met een volle tank mee en als u de pick-up komt inleveren, tanken wij hem weer voor u vol bij ons eigen pompstation.

Waarom een oprijwagen huren, een autoambulance huren, een autotransporter huren of een pick-up huren?

Oprijwagen BE-rijbewijs voorkant

Oprijwagen BE-rijbewijs voorkant

Moet u een auto vervoeren? Dan bent u aan het juiste adres bij autoambulance verhuur, oprijwagen verhuur, autotransporter verhuur of pick-up verhuur Van ‘t Hart. Wanneer u een auto moet vervoeren, maar hier niet mee kunt rijden, moet u de auto vervoeren door middel van een ander voertuig. Om een auto te vervoeren maakt u gebruik van de oprijwagen verhuur bij Van ‘t Hart.

Stelt u zich voor: U heeft een auto gekocht in het buitenland en moet ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk naar Nederland komt. Vanuit het autobedrijf krijgt u aangeboden om de auto bij u thuis te leveren, maar hier zijn vaak hoge kosten aan verbonden. Waarom moet u nu juist wel kiezen voor een autoambulance huren en niet kiezen voor het voertuig laten bezorgen?

Ten eerste is een auto laten bezorgen door het bedrijf waar u de auto gekocht heeft vaak duur. Daarom is goedkoop autoambulance huren bij Van ‘t Hart de juiste keuze voor u.
Bovendien is het bij autoambulance huren mogelijk om er zelf voor te kiezen op welk moment u de auto gaat ophalen. Ook beslist u met wie u de auto gaat ophalen en kunt u van de rit naar het buitenland een leuke roadtrip maken.

Een autoambulance te huur voor iedere afstand

Moet u een auto of een ander voertuig vervoeren vanuit het buitenland? Van ‘t Hart heeft voor u een oprijwagen te huur voor iedere afstand. Of u nu een paar straten verderop moet zijn of een auto moet vervoeren uit of naar het buitenland, voor iedere afstand is een autotransporter te huur.

Door het minitarief wat wij vragen voor 3 uur een oprijwagen huren, kunt u ook eenvoudig een auto ambulance huren voor een kort ritje in de buurt. Ook is het mogelijk om een autoambulance te huren voor een langere tijd. U bepaalt zelf voor hoe lang u de autotransporter huurt. Zo kunt u iedere afstand rijden om een auto te vervoeren met autoambulanceverhuur van Van ‘t Hart.

Een auto transporter huren en daarmee een auto vervoeren. Hoe werkt het?

Een autoambulance huren, doet u om een auto te vervoeren. Maar hoe werkt zo’n oprijwagen?

Oprijwagen B-rijbewijs Lier

Oprijwagen B-rijbewijs Lier

Het klinkt allemaal erg simpel: je auto op een autotransporter rijden, vastmaken en gaan. Het klinkt niet alleen simpel, maar het is ook simpel. Mede door de reeds aanwezige elektrische lier, de spanbanden en de wielblokken, hebben wij het voor u mogelijk gemaakt om de auto eenvoudig te vervoeren met auto ambulance verhuur:

1. De elektrische lier helpt u bij het laden van de auto op de pick-up.
2. De spanbanden helpen u om de auto goed vast te zetten op de autotransporter.
3. De wielblokken zorgen ervoor dat de auto niet verschuift tijdens het vervoeren van de auto.

Door deze extra’s wordt het laden, rijden en lossen met een autotransporter makkelijker en veiliger.

Verschillende soorten pick-ups te huur

Van ‘t Hart biedt 4 verschillende soorten pick-ups aan. Zo is er voor iedereen een oprijwagen te huur die aan de verwachtingen en eisen voldoet.

1. Bent u op zoek naar een oprijwagen die een lichtere auto kan dragen? Of heeft u een zwaardere auto om te vervoeren?
2. Gaat u in uw eentje, met z’n tweeën of met z’n drieën? Of gaat u met meer dan 3 personen op pad om de auto te vervoeren met de oprijwagen van de oprijwagen verhuur bij Van ‘t Hart.

De eerste in de rij van verhuur autoambulances is de Oprijwagen B-rijbewijs

Oprijwagen B-rijbewijs

Oprijwagen B-rijbewijs

Het grote voordeel van deze oprijwagen is dat u alleen uw B-rijbewijs nodig heeft om in deze oprijwagen te mogen rijden. Zo hoeft u niet op zoek te gaan naar iemand met een BE rijbewijs. U rijdt gewoon zelf in deze oprijwagen.

Wilt u deze autoambulance huren, dan moet u rekening houden met het maximale gewicht wat bij deze oprijwagen hoort. Het maximale gewicht van deze oprijwagen is 1125 kg. U dient bij verhuur autotransporter dus rekening te houden met het gewicht van de auto die u wilt vervoeren.

Kenmerken bij deze B-rijbewijs autotransporter verhuur zijn:

1. Maximaal 3 personen
2. Handgeschakeld
3. Diesel

Deze autoambulance huren? Dat is inclusief:

1. Spanbanden
2. Wielblokken
3. Elektrische lier

De tweede in de rij van verhuur oprijwagens is de Oprijwagen BE rijbewijs

Oprijwagen BE-rijbewijs

Oprijwagen BE-rijbewijs

Het voordeel van deze autoambulance is dat hij meer dan 3 keer zo veel gewicht kan dragen als de Oprijwagen B-rijbewijs. Bij deze auto transport huren is het wel noodzakelijk dat uzelf of iemand anders in uw omgeving een BE rijbewijs heeft.

Kenmerken van deze autoambulance zijn:

1. Maximaal 3 personen
2. Handgeschakeld
3. Diesel

Bij deze autoambulance huren, zijn de volgende materialen inbegrepen:

1. Spanbanden
2. Wielblokken
3. Elektrische lier

Ook kunt u bij Van ‘t Hart een pick-up huren met een dubbele cabine: Volkswagen Pick-up Dubbele Cabine

VW Pick-Up Dubbele Cabine

VW Pick-Up Dubbele Cabine

Deze pick-up huren heeft een groot voordeel. Met deze pick-up vervoert u niet maximaal 3 personen. U vervoert maar liefst 6 personen in deze pick-up! Dit is zelfs één persoon meer dan in een gewone personenauto. Zo hoeft u niet na te denken over wie u niét meeneemt, maar u denkt na over wie u wel meeneemt als extra hulp.

Het is mogelijk om met een gezelschap van maximaal 6 personen een pick-up te huren om mee op vakantie te gaan. Handig wanneer u op vakantie wilt met 6 personen en uw eigen voertuig mee wilt nemen, bijvoorbeeld een quad.

De kenmerken van deze pick-up zijn:

1. Maximaal 6 personen
2. Handgeschakeld
3. Diesel

De laatste pick-up die u bij Van ‘t Hart kunt huren is de: Volkswagen Pick-up Enkele Cabine

Volkswagen Pick-Up Enkele Cabine

Volkswagen Pick-Up Enkele Cabine

Wilt u een eenvoudige pick-up huren? Heeft u geen extra zitruimte nodig voor meer personen? Dan is deze Volkswagen Pick-Up Enkele Cabine de pick-up die u zoekt. Het is een eenvoudige pick-up die makkelijk in gebruik is. Dankzij de ruime en open laadbak is het mogelijk om veel spullen te vervoeren.

Kenmerken van de Volkswagen Pick-up zijn:

1. Maximaal 3 personen
2. Handgeschakeld
3. Diesel

Goedkoop autoambulance huren bij Van ‘t Hart

Wilt u goedkoop een autoambulance huren? Dan bent u bij Van ‘t Hart aan het juiste adres voor uw autotransporter huren. Bij Van ‘t Hart kunt u een auto ambulance huren tegen de scherpste prijs van de regio Rotterdam.

Ondanks dat u bij ons een autoambulance kan huren tegen de scherpste prijs, is oprijwagen huren kilometervrij niet mogelijk. Van ‘t Hart heeft een eigen pompstation voor de deur en heeft een eigen garage. Tegenover oprijwagen huren km vrij bieden deze faciliteiten veel voordelen waardoor het voor u voordeliger wordt om een autoambulance te huren bij Van ‘t Hart.

Zakelijk een autoambulance huren

Naast het particulier huren van een pick-up, is het bij Van ‘t Hart ook mogelijk om zakelijk een autotransporter te huren. Voor ieder soort vervoer, heeft Van ‘t Hart de passende oplossing voor uw bedrijf. Of u nu meerdere pick-ups wilt huren of één pick-up wilt huren, het is mogelijk bij auto transporter rental van Autoverhuur Van ‘t Hart.

Huren autoambulances voor meerdere voertuigen vervoeren is ook mogelijk bij Van ‘t Hart

Heeft u meerdere auto’s te vervoeren voor uw bedrijf? En wilt u meerdere oprijwagens huren? Huren autotransporters is mogelijk bij Van ‘t Hart! Wanneer u aangeeft hoeveel pick-ups u wilt huren en wanneer u deze wilt huren, wordt dit voor u mogelijk gemaakt bij Van ‘t Hart. Wanneer u meerdere voertuigen moet vervoeren, biedt Van ‘t Hart het huren auto ambulance hiervoor aan.

Volkswagen Pick-up Enkele Cabine
(16 votes, average 3.8)