Familiebedrijf sinds 1962
Goed onderhouden wagenpark
Eigen pompstation
van 't Hart Autoverhuur

Wintersportaanbieding

Gaat u dit jaar op wintersport?
Dan hebben wij dit wintersportseizoen een zeer scherpe aanbieding voor u:

 

 

 

 

Onze klanten gaan jaarlijks naar volle tevredenheid op wintersport met onze goed onderhouden Volkswagen 9 personenbussen. U krijgt altijd een jong model Volkswagen bus mee inclusief 2000 km vrij rijden*, winterbanden, sneeuwkettingen, Europese dekking van de ANWB, een verlaagd eigen risico van € 300,00 per schadegeval, inzittendenverzekering, gratis extra bestuurders ** en dit allemaal voor slechts € 949,00 (incl. BTW)!!

In de kofferruimte en onder de banken is voldoende ruimte voor al uw bagage en u kunt altijd bij ons langskomen om een kijkje te nemen naar onze wintersportbussen om zelf te zien hoeveel ruimte er beschikbaar is voor uw bagage.

 

Daarnaast hebben we ook verlengde personenbussen beschikbaar met extra bagageruimte of er kan een skibox op het dak worden geplaatst om extra bagageruimte te creëren. Voor beide opties wordt slechts € 99,00 extra (incl. BTW) berekend voor de gehele periode!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 010-4520333 voor meer informatie of om direct één van onze Volkswagen 9-personenbussen te reserveren voor een fijne wintersport met het hele gezelschap!

*   Elke eventuele extra kilometer kost € 0,25 ( incl. btw)
** Alle bestuurders dienen minimaal 21 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Dit is van groot belang omdat de bus anders niet verzekerd is!