Van 't Hart is aangesloten bij:

Klanten geven ons gemiddeld een:

8.9

Robert van 't Hart

Eigenaar

  • 74 uur per week open
  • Familiebedrijf sinds 1962
  • Goed onderhouden wagenpark
  • Eigen pompstation

Over Van ‘t Hart

subsection_cat

Van ’t Hart autoverhuur is een familiebedrijf dat in 1962 is opgericht door Ab van ’t Hart. Zijn zoons zijn van jongs af aan actief binnen het bedrijf en doen dit nu al jaren met veel plezier.

Van ’t Hart autoverhuur staat al ruim 50 jaar bekend om zijn uitstekende service. Door de jarenlange ervaring zijn wij experts op het gebied van het verhuren van 9-personenbussen, personenauto’s, bestelbussen en pick-ups. Wij verhuren aan zowel particulieren als bedrijven en hebben een wagenpark van ruim 450 voertuigen.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij De Autoverhuurders, een een landelijk opererende organisatie die door de samenwerking met betrouwbare regionale partners u een ruim wagenpark kunnen aanbieden van meer dan 2000 auto’s.

Van ’t Hart autoverhuur heeft een eigen garage met 4 gecertificeerde monteurs waardoor al onze voertuigen goed worden onderhouden en met veel precisie worden gekeurd en gerepareerd. Tevens kunt u hier als particuliere klant terecht voor het repareren van uw auto of het uitvoeren van een APK-keuring

Daarnaast hebben wij een plaatwerkerij met 5 schadeherstellers die er voor zorgen dat zowel ons eigen wagenpark als de auto’s van particulieren schadeloos rond kunnen rijden. Wanneer het onverhoopt toch gebeurt dat er iets met een voertuig aan de hand is hebben wij een noodnummer dat 24 uur per dag te bereiken is. Ook zijn al onze voertuigen aangemeld bij de ANWB zodat zij u te hulp zullen schieten wanneer wij u zelf niet van dienst kunnen zijn.

Van ’t Hart autoverhuur heeft een eigen pompstation waardoor u nooit zelf een voertuig af hoeft te tanken. Ook het pompstation is beschikbaar voor derden.

Wij zijn lid van de BOVAG, een keurmerk voor mobiliteit.