ANWB WEGENWACHT SERVICE

Ondanks dat alle auto’s van van ‘t Hart Autoverhuur met de grootst mogelijke zorg worden onderhouden kan het voor komen dat een auto onderweg pech krijgt. Op de eerste plaats dient u contact op te nemen met van ‘t Hart Autoverhuur zodat onze medewerkers u kunnen adviseren aan de hand van uw informatie. In sommige gevallen zullen wij u adviseren contact op te nemen met de ANWB, omdat juist voor dit soort onverwachte situaties alle auto’s van van ‘t Hart Autoverhuur zijn aangesloten bij de ANWB.

ANWBBinnen Nederland zijn onze auto’s GRATIS aangemeld bij de ANWB voor 24/7 pechhulp en vervangend vervoer

Wanneer u met een huurauto van van ‘t Hart Autoverhuur naar het buitenland reist dient u dit vooraf aan ons te meldenHet gebruiken van de huurauto in het buitenland staat dan ook op uw huurcontract aangegeven.

Voor het gebruiken van de huurauto in het buitenland brengen wij een eenmalige extra toeslag in rekening met betrekking tot de Internationale reisbrief van de ANWB. Deze toeslag zal automatisch worden toegepast wanneer u de optie ” Buitenland” gebruikt bij de prijsberekening. Mocht u onverhoopt met een pech situatie te maken krijgen of er gaat een rood lampje branden in het dashboard van uw huurauto dan moet u direct stoppen en contact opnemen met van ‘t Hart autoverhuur.

Van ‘t Hart autoverhuur staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor al onze klanten met een kapotte huurauto door middel van directe pechhulp en indien noodzakelijk vervangend vervoer.

Wanneer er zich een pech geval 
voor doet dient u als eerste contact op te nemen met van ‘t Hart Autoverhuur op het nummer 010-4520333. 


Wanneer u zich in het buitenland bevindt met een huurauto van van ‘t Hart kunt u bellen naar 
van ‘t Hart Autoverhuur op het nummer 0031104520333.