{ "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Waarom een Volkswagen 9-persoonsbusje huren?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Door een Volkswagenbusje te huren kan iedereen mee in één vervoermiddel. Ideaal voor bijvoorbeeld een wintersport of voetbalkamp. Een van de voordelen van een Volkswagenbusje huren is dat u minder kosten maakt. U rijdt maar met één busje, in plaats van met twee auto’s. U bespaart kosten door: • Minder benzinekosten. • De verzekering zit bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u geen extra verzekeringskosten maakt. Hieronder valt ook een inzittendenverzekering. • Minder tolkosten wanneer u naar het buitenland gaat. Naast de lagere kosten brengt het huren van een personenbus andere voordelen met zich mee. Door met minder auto’s op pad te gaan, vermindert u de uitstoot. Ook is het een stuk gezelliger onderweg. Iedereen zit in het busje met maximaal 9 personen bij elkaar. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!" } } }
Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

9 Persoons Busje Huren in Rotterdam

Volkswagen 9-Personenbus

 • 1 - 9 personen
 • 4 deurs
 • Handgeschakeld
 • Diesel
Te huur v.a. € 115,- p/d
(incl. BTW)
POPULAIR!
 • 1 - 9 personen
 • 4 deurs
 • Handgeschakeld
 • Inclusief airco
 • Diesel
 • Vanaf € 115,- p.d. (incl. BTW)
 • Inclusief 100 km vrij rijden p.d.
 • Afmetingen laadruimte:
  • Lengte 0,54 m.
  • Breedte: 1,20 m.
  • Hoogte: 1,38 m.

Contact

70 uur per week open

Familiebedrijf sinds 1962

Huur gemakkelijk extra opties, zoals winterbanden en verhuisartikelen

Eigen pompstation

Is er iets onduidelijk? Bel ons!

Wij zijn momenteel geopendU kunt ons vandaag bereiken tot 18:00
Autoverhuur Rotterdam

van 't Hart is aangesloten bij

IDEAAL VOOR VAKANTIE, WEEKENDJE WEG OF EEN DAGJE UIT!

9 Personenbus huren in Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een voertuig om meerdere personen mee te vervoeren, dan is onze Volkswagen 9-personenbus het ideale voertuig! U kunt eindeloos veel leuke dingen doen met een grote groep vrienden of familie. Denk aan een dagje uit, een weekendje weg of zelfs een vakantie. Door een ruime personenbus te huren, rijdt u zonder zorgen naar uw bestemming.

Voordelen van een 9 persoons busje huren bij Van ’t Hart Autoverhuur

Breed assortiment

Bij Van ’t Hart Autoverhuur hebben we een breed assortiment aan auto’s. Voor elke gelegenheid een wagen in topconditie. Huur verschillende merken auto’s, busjes, oprijwagens en pick-ups.

3-uurs service

Heeft u een kleine verhuizing? Van maandag t/m donderdag hanteren wij binnen onze openingstijden een minitarief waarbij u een busje maximaal drie uur huurt voor een speciale prijs zodat u niet een volledige dag huur hoeft te betalen.

Eigen pompstation voor de deur

U hoeft zich nooit zorgen te maken over het aftanken van uw gehuurde personenbus. U krijgt het busje altijd met een volle tank mee en als u hem weer komt inleveren, tanken we hem weer voor u vol bij ons eigen pompstation.

Ruim 50 jaar ervaring

Familiebedrijf Van ’t Hart Autoverhuur verhuurt al sinds 1962 de betere wagens. Dankzij onze ruime ervaring begrijpen we waar de klant behoefte aan heeft. Bij ons kunt u dus terecht voor de ideale personenbus.

70 uur per week open

Dankzij onze ruime openingstijden vormt het ophalen of inleveren van het busje geen probleem. Mocht u het busje voor of na sluitingstijd willen inleveren, dan kunt u de bus voor de deur parkeren en de sleutels in de speciale sleutelbox achterlaten. Zo hoeft u zich nooit te haasten en voorkomt u onnodige extra kosten.

Flexibele en klantgerichte service

Onze werknemers staan altijd voor u klaar en denken met u mee. Voor elk probleem weten zij een oplossing te vinden.

Huur gemakkelijk extra opties en verhuisartikelen

Bij Van ’t Hart Autoverhuur huurt u gemakkelijk extra opties zoals winterbanden of sneeuwkettingen. Maar dat niet alleen: Van ’t Hart Autoverhuur biedt aanvullende opties zoals verhuisdozen, steekwagens, spanbanden en dekens aan om een verhuizing gemakkelijker te maken. Deze extra opties zijn bij te huren bij het reserveren van een voertuig, maar het is ook mogelijk om achteraf extra opties te huren door te bellen naar 010 – 452 03 33 of een mail te sturen naar info@hartautoverhuur.nl.

24/7 pechhulp en standaard verzekerd

Elke huurauto bij Van ’t Hart Autoverhuur is verzekerd, inclusief een inzittendenverzekering. Daarnaast kunt u 24/7 gebruik maken van ons noodnummer: 010-4520333.

Waarom een Volkswagen 9-persoonsbusje huren?

Heeft u een uitje gepland staan, maar heeft u geen auto? Of heeft u wel een auto, maar past niet iedereen erin? Dan biedt Van ‘t Hart de oplossing voor u. Door een Volkswagenbusje te huren kan iedereen mee in één vervoermiddel. Ideaal voor bijvoorbeeld een wintersport of voetbalkamp.

Een van de voordelen van een Volkswagenbusje huren is dat u minder kosten maakt. U rijdt maar met één busje, in plaats van met twee auto’s. U bespaart kosten door:

 • Minder benzinekosten.
 • De verzekering zit bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u geen extra verzekeringskosten maakt. Hieronder valt ook een inzittendenverzekering.
 • Minder tolkosten wanneer u naar het buitenland gaat.

Naast de lagere kosten brengt het huren van een personenbus andere voordelen met zich mee. Door met minder auto’s op pad te gaan, vermindert u de uitstoot. Ook is het een stuk gezelliger onderweg. Iedereen zit in het busje met maximaal 9 personen bij elkaar. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Andere opties van Autoverhuur Van ‘t Hart

Naast het huren van een personenbus, kunt u bij Van ’t Hart terecht voor vele andere voertuigen.
Gaat u met een kleiner gezelschap op pad en heeft u voldoende aan een personenauto? Van ‘t Hart verhuurt ook een ruime keuze aan personenauto’s. Dankzij ons uitgebreide wagenpark bieden we u verschillende topmodellen aan. Huur bijvoorbeeld een mooie Peugeot 108 of, wanneer u meer ruimte nodig heeft, een stoere Volkswagen Golf.

Naast onze personenbussen, kunt u verschillende goederenbussen huren. Deze goederenbusjes zijn ideaal voor verhuizingen of goederenvervoer. Bij kleine verhuizingen is onze Volkswagen bestelbus de ideale keuze. Heeft u meer ruimte nodig? Dan zijn onze Volkswagen Crafters perfect. De Volkswagen Crafter is zelfs met laadklep te huren, ideaal voor zware goederen. Ook huurt u bij Van ’t Hart eenvoudig oprijwagens en pick-ups.

Reviews van 't Hart Autoverhuur'

Klanten geven ons gemiddeld een 9,0!

Handig voor wintersport!

“Met de vriendengroep op wintersport gegaan met de volkswagen bus. We waren met ze 6en terwijl de bus voor 9 is. Genoeg ruimte dus om de lange rit comfortabel uit te zitten. Ook nog eens heel veel ruimte voor de ski’s en snowboards! Handig voor wintersport!”

P. Beerepoot

Toppers bij Van ‘t Hart

“Er werken echt toppers bij Van ’t Hart. Ze hebben mij goed geholpen met het zoeken van een voertuig voor een familieweekend. De personen bus is goed bevallen.”

P. Poeltuyn

Rijdt lekker!

“Deze Volkswagen bus rijdt heerlijk! Genoeg ruimte en in uitstekende staat, niks op aan te merken”

N. van Wees

Fantastisch

“Fantastisch bedrijf, zeer vriendelijk, goede service, uitstekende auto’s, echt een aanrader en niet duur”

Fam. Ferero

Fijne Partner

“Altijd meedenken en staan altijd voor ons klaar. Een fijne partner!”

Michiel K.

Prima busje!

“Bedankt Van ‘t Hart Autoverhuur voor het gebruik van uw busje naar Brussel voor de 3e plaats Finale van de Rotterdam City Pitbulls.

Rotterdam City Pitbulls
FAQ van 't Hart Autoverhuur

Veelgestelde vragen over een personenbus huren in Rotterdam

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Wat zijn de voorwaarden om een Volkswagen 9-personenbus te huren?

U dient minimaal 21 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Daarnaast heeft u een creditcard (Visa of Mastercard) nodig voor de borg.

Waar kan ik mijn personenbus ophalen?

Van ‘t Hart Autoverhuur is gevestigd aan de Kortekade 82-96 in Rotterdam. Hier haalt u de personenbus op en levert u hem weer in.

Mogen er meerdere bestuurders in de Volkswagen 9-personenbus rijden?

We rekenen geen kosten voor extra bestuurders. Iedereen mag de huurauto besturen, mits diegene minimaal 21 jaar oud is en minimaal 1 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs.

Hoe kan ik mijn personenbus inleveren?

Het inleveren van de personenbus gebeurt bij hetzelfde adres waar u de wagen heeft opgehaald. Het terugbrengen van uw busje doet u bij Van ’t Hart Autoverhuur aan de Kortekade 82-96 in Rotterdam. Tijdens onze openingstijden ontvangt een van onze servicemedewerkers u bij de balie om u verder te helpen. Het is ook mogelijk om de bus na sluitingstijd in te leveren. U blijft dan echter verantwoordelijk voor het busje totdat een van onze servicemedewerkers de bus heeft gecontroleerd en ingenomen. Na sluitingstijd parkeert u de wagen voor de deur of aan de aangelegen straat en laat de sleutel achter in de daarvoor bestemde sleutelbox.

Wat is de borg voor het huren van een personenbus?

De minimumborg voor het huren van een personenbus is € 500,- voor 1 huurdag. De hoogte van de borgsom bestaat uit het eigen risico, de geschatte huurkosten en de waarde van een volle tank brandstof. We reserveren de borg op uw creditcard (Visa of Mastercard), het bedrag wordt dus niet direct afgeschreven. Nadat u de huurauto weer inlevert, evalueren we de staat van de auto en krijgt u de borgsom terug. Dit kan 1 tot 2 dagen duren, afhankelijk van uw bank.

Kan ik de huursom vooruit betalen?

Nee, de huursom kan niet vooruit betaald worden, omdat de precieze huursom achteraf pas berekend kan worden i.v.m. eventuele extra kilometers en de brandstof. Wanneer u de huurauto weer bij ons inlevert, kunt u de totale kosten van de huur (inclusief de getankte brandstof en eventuele extra artikelen) direct afrekenen. Dit kan per pin, contant of met creditcard.

Moet ik de bus met een volle tank inleveren?

Wanneer u de bus weer bij ons inlevert, tanken we hem voor u vol bij ons eigen tankstation tegen de brandstofadviesprijs. Dit zal bij de totale huursom worden verrekend.

Is de Volkswagen 9-personenbus verzekerd?

De Volkswagen 9-personenbus is standaard verzekerd, inclusief een inzittendenverzekering met een standaard eigen risico van € 800,- per gebeurtenis met niet verhaalbare schade. Er bestaat de mogelijkheid het eigen risico te verlagen naar € 300,- tegen een bedrag van € 12,10 per dag. Het eigen risico is echter niet tot € 0,00 afkoopbaar. Meer informatie vindt u in onze Kennisbank en Algemene Voorwaarden.

Kan ik extra opties huren bij mijn gekozen voertuig?

Bij Van ’t Hart Autoverhuur bieden we extra opties die u naast het voertuig kunt huren, zoals winterbanden en sneeuwkettingen. U kunt deze extra opties gemakkelijk tijdens het reserveringsproces aangeven, maar als u vergeten bent om ze door te geven, is dat geen probleem. U kunt ons altijd bellen op 010 – 452 03 33 of een e-mail sturen naar info@hartautoverhuur.nl om de mogelijkheden voor extra verhuur te bespreken en uw reservering aan te passen.

van 't Hart Autoverhuur

Auto of busje huren in Rotterdam?

Profiteer nu van onze jarenlange ervaring in het verhuren van verschillende auto’s/busjes die in uitstekende staat verkeren. U ontvangt bij ons gegarandeerd de perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs.

Autoverhuur Rotterdam

van 't Hart is aangesloten bij