Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Zakelijk auto huren

Zakelijk verhuur

Auto’s, busjes, pick-ups en meer

Scherp geprijsde, betrouwbare mobiliteit voor uw werknemers, bedrijf, overheidsorgaan, instantie of instelling. Bij Van ’t Hart Autoverhuur huurt u makkelijk en snel één of meerdere voertuigen voor korte en langere periodes. Zo snel mogelijk zakelijk huren? Neem telefonisch contact op.

010 – 452 03 33 Vragen? Mail ons

Voertuigen zakelijk huren bij Van ‘t Hart Autoverhuur

 • Een groot wagenpark met diverse huurvoertuigen
 • Directe oplossing van uw zakelijke mobiliteitsproblemen
 • Na telefonisch contact snel een scherpe offerte
 • Voertuigen ophalen in Rotterdam of door ons laten brengen naar uw werklocatie
 • Na opzegging van de huur het voertuig terugbrengen op een moment dat u het beste uitkomt

Bekijk onze huurvoertuigen

Aanbod auto’s Aanbod busjes & wagens Aanbod pick-ups

Waarom huren bij Van ’t Hart Autoverhuur in Rotterdam?

Wacht u nog op een vertraagde levering van 17 nieuwe bestelwagens? Of heeft u voor een onbepaalde periode een personenbusje van 9 personen nodig om uw medewerkers te vervoeren? Met de betrouwbare huurvoertuigen van Van ’t Hart Autoverhuur houden we uw werknemers in beweging én kunnen ze hun werk goed uitvoeren, totdat u een definitieve oplossing gevonden heeft. We hebben een volledig wagenpark klaarstaan in Rotterdam: van personenauto’s, pick-ups en personenbusjes tot bestelwagens, verhuiswagens en oprijwagens.

Bedrijven, organen & instanties waar we regelmatig zakelijke voertuigen aan verhuren

Bij Van ’t Hart Autoverhuur hebben we een enorm aanbod huurvoertuigen om al onze verschillende zakelijke klanten te helpen bij het oplossen van hun vervoersproblemen. Deze zakelijke klanten zijn bedrijven, instanties en instellingen die periodiek bij ons hun zakelijke auto’s of busjes huren en geregeld terugkomen vanwege onze scherpe prijzen en uitstekende totaalservice.

 

Andere zakelijke klanten van ons uit de buurt zijn:

 • Wagenparkbeheerders
 • Transportbedrijven
 • Logistieke ondernemingen
 • Consultancy bedrijven
 • Bouwbedrijven
 • Evenementenbedrijven
 • Reis- en toerismebedrijven

Populaire huuropties van onze zakelijke klanten

Voor iedere zakelijke huurbehoefte hebben we bij Van ’t Hart Autoverhuur een passend antwoord. Bekijk de populairste huuropties van onze klanten in drie categorieën.

Auto

Dacia Jogger 7 personen

Bekijken

Personenbusje

Personenbusje 9 personen

Bekijken

Truck

Pick-up 6 personen

Bekijken

Voordelen zakelijk auto huren bij Van ’t Hart Autoverhuur

We voorzien onze zakelijke klanten al jaren van representatieve vervoersoplossingen. Wat dit betekent: onze voertuigen bevatten slechts aan de achterkant en zijkant een kleine reclame-uiting van ons verhuurbedrijf. Verder zijn ze stuk voor stuk mechanisch in topconditie, van binnen brandschoon en de meesten volledig wit.

Daarnaast bieden we u een compleet servicepakket: 24/7 pechhulp, verzekering en professioneel onderhoud. Wat u ook nodig heeft, onze mensen denken altijd met u mee en helpen u waar nodig.

 • Verzekerde voertuigen huren tegen speciale zakelijke tarieven.
 • Huur snel zakelijk een auto voor elke gewenste periode: van een paar dagen tot een maand én zelfs tot een aantal jaar.
 • Zakelijk autoverhuur met open huurcontracten: razendsnelle afsluiting, snel toegang tot het voertuig, geen langdurige financiële verplichten en niet tijdsgebonden.
 • Voertuigen terugbrengen wanneer het u uitkomt.
 • Bij inlevering hoeft u het huurvoertuig niet zelf af te tanken: Van ’t Hart Autoverhuur heeft een eigen pompstation waar we dit voor u doen.

Voertuig huren voor zakelijk gebruik: korte en langere periodes

Volkswagen Crafter 16 m3 + laadklep zijkant

Voor periodes van een maand tot en met een aantal jaar hebben we een pasklare vervoersoplossing, namelijk zakelijk autoverhuur bij Van ’t Hart Autoverhuur in Rotterdam. U huurt bij ons eenvoudig allerlei soorten auto’s en busjes voor zakelijk gebruik in verschillende uitvoeringen:

Open huurcontract: flexibel één of meerdere voertuigen leasen

Bij het zakelijk huren van auto’s, busjes en pick-ups maken we altijd gebruik van open huurcontracten die niet aan een bepaalde periode gebonden zijn. U kunt dus altijd het voertuig terugbrengen wanneer het u uitkomt zonder dat er vervelende consequenties aan verbonden zijn.

U behaalt hiermee een aanzienlijk financieel voordeel ten opzichte van gewone huur of lease met een vast contract. Met zakelijke auto verhuur bij Van ’t Hart Autoverhuur bent u tevens verzekerd van ons complete servicepakket.

Hoe werkt een zakelijke auto huren bij Van ’t Hart Autoverhuur

Van ’t Hart Autoverhuur is dé beste oplossing in Rotterdam als u op zoek bent naar vervangend vervoer voor korte en langere periodes. Zakelijk een auto huren is een heel eenvoudig proces bij ons dat u in zes simpele stappen regelt.

Stap 1: telefonisch contact opnemen

Neem persoonlijk contact met ons op door te bellen naar 010 – 452 03 33.

Stap 2: problemen en wensen aangeven

Geef tijdens het telefoongesprek aan welk type bedrijfswagens u nodig heeft om uw mobiliteitsprobleem op te lossen. Heeft u juist hulp nodig om te bepalen welke en hoeveel voertuigen u nodig heeft? Laat ons uw problemen en wensen weten, dan denken we graag met u mee.

Stap 3: vragen stellen

Vraag meteen naar onze speciale zakelijke tarieven voor het zakelijk huren van één of meerdere voertuigen of stuur uw bericht achteraf via de mail: info@hartautoverhuur.nl. Aan de hand van ons gesprek aan de telefoon of het bericht in uw e-mail, kunnen we indien gewenst een concurrerende offerte op maat voor u opstellen.

Stap 4: offerte ontvangen

We sturen deze zeer scherpe offerte u zo snel mogelijk toe.

Stap 5: reservering bevestigen

Gaat u akkoord? Bel ons dan terug om dit goede nieuws te vermelden. Vervolgens kunnen we de resterende zaken afhandelen, zoals het bevestigen van de reservering, het bespreken van de eventuele borg en tot slot het tekenen van het huurcontract.

Stap 6: voertuigen ophalen of laten brengen

Is alles geregeld? Dan kunt u de gehuurde bedrijfswagens ophalen aan de Kortekade 82 – 96, 3062 GW in Rotterdam of door ons laten brengen naar uw locatie

Gehuurde voertuigen niet meer nodig?

Als u de vervoersproblemen definitief heeft opgelost en het niet meer nodig is om zakelijk auto’s of busjes te huren, dan kunt u de voertuigen inleveren wanneer het u uitkomt bij onze vestiging in Rotterdam.

Vragen of advies nodig? Neem contact op

Dankzij de open huurcontracten zijn we bij Van ’t Hart Autoverhuur zeer flexibel. Heeft u een vraag over het zakelijk huren van een voertuig? Neem dan direct contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag. We maken het huren van geschikte voertuigen voor zakelijk gebruik u graag zo makkelijk mogelijk!

Bellen  Mail ons

Veelgestelde vragen

Waar haal ik de huurauto op?

U haalt de auto bij ons filiaal op aan de Kortekade 82-96 in Rotterdam.

Mogen er meerdere bestuurders in de huurauto rijden?

Als de andere bestuurder voldoet aan de eisen, kan deze ook rijden. De andere bestuurder moet net als de hoofdbestuurder minimaal 21 jaar oud zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. We rekenen geen extra kosten voor meerdere bestuurders.

Is mijn zakelijke huurvoertuig verzekerd?

Ieder voertuig dat u huurt voor privé en zakelijk gebruik bij Van ’t Hart Autoverhuur is verzekerd. Daarnaast zijn de inzittenden ook altijd verzekerd. In geval van schade geldt er een standaard eigen risico. Ga voor meer informatie over het eigen risico naar de Kennisbank  en Algemene Voorwaarden.

Wat moet ik doen bij pech of schade?

Bij pech onderweg, een aanrijding, schade of diefstal dient u ons zo snel mogelijk in kennis te stellen. Via de telefoon vertellen we u welke acties u moet ondernemen. Bij schade dient u altijd het schadeformulier in te vullen, tenzij de schade niet duidelijk is of u het niet eens bent met de tegenpartij.

U kunt de volgende nummers bellen in geval van nood:

Hoe vul ik een schadeformulier in?

Bij schade dient u de volgende stappen te volgen:

 • Meld schade altijd binnen 24 uur bij ons kantoor.
 • Het schadeformulier moet u volledig invullen en inleveren met een kopie van uw rijbewijs erbij.
 • Probeer getuigen te verzamelen: noteer naam, adres en telefoonnummer.
  (Vul bijgevoegde verklaring in.)
 • Is de tegenpartij schuldig? Zorg ervoor dat deze een handtekening plaatst onder zijn schuldverklaring.
 • Is de schuld niet duidelijk of bent u het niet eens met de tegenpartij?

Teken het formulier dan niet en neem contact met ons op. Ons noodnummer is 010 – 452 03 33.

Kan ik zakelijk een auto huren voor één dag?

Dat is zeker mogelijk. Bij Van ’t Hart Autoverhuur bieden we auto’s, busjes en pick-ups voor één dag aan, maar ook voor een week, een maand of zelfs langer. Bel naar 010 – 452 03 33 voor de mogelijkheden.

Moet ik de auto voltanken voor het inleveren?

Wanneer u het zakelijke voertuig bij ons inlevert, tanken wij hem voor u vol bij ons eigen tankstation tegen de brandstofadviesprijs. Dit bedrag tellen we op bij de totale huursom.