Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Zorginstellingen

Huurvoertuigen voor zorginstellingen

Op zoek naar een betrouwbare en flexibele transportoplossing voor uw zorgpersoneel of om patiënten mee te vervoeren? Van ‘t Hart Autoverhuur in Rotterdam, uw expert in zakelijke autoverhuur, biedt een uitgebreide selectie aan voertuigen die naadloos aansluiten op uw verhuurvereisten. U kunt bij ons huren voor zowel korte als lange perioden.

Direct een voertuig huren of eerst meer info? Bel ons!

Onze vloot omvat een gevarieerd assortiment van personenauto’s, bestel- en personenbusjes, oprijwagens, verhuiswagens en pick-ups, allemaal beschikbaar in diverse modellen. Of u nu onmiddellijk zakelijk wilt huren of eerst meer details wilt weten, we zijn binnen onze openingstijden telefonisch bereikbaar en helpen u adequaat. Ons deskundige team staat voor u klaar!

010 – 452 03 33

Kenmerken van onze te huren auto’s en busjes in Rotterdam

Onze huurvoertuigen zijn discreet voorzien van een Van ‘t Hart Autoverhuur-sticker aan de achter- en zijkanten en bevinden zich altijd in mechanische topconditie. We zorgen ervoor dat zowel het interieur als het exterieur van elk voertuig vlekkeloos schoon is en onderhouden onze voertuigen zorgvuldig. Dit alles om te garanderen dat u een betrouwbaar voertuig tot uw beschikking heeft voor al uw zakelijke vervoersvereisten.

Volledig servicepakket tijdens huurperiode

Door te kiezen voor Van ‘t Hart Autoverhuur, verzekert u zich van de beste totaalservice bij eventuele problemen met uw auto of busje. Met elk voertuig dat u bij ons huurt, geniet u van een omvangrijk servicepakket, beschikbaar voor alle bestuurders. Dit pakket bevat onder meer 24-uurs pechhulp, de juiste verzekeringen en deskundig voertuigonderhoud. En als u gedurende de huurtermijn onverwachte problemen ervaart, dan is onze klantenservice makkelijk bereikbaar. Eén telefoontje is voldoende!

De rest van onze voordelen

  • Voordelige huurtarieven: geniet van onze aantrekkelijke zakelijke prijzen wanneer u langer dan twee weken een voertuig bij ons huurt. We hebben de juiste transportoplossing voor elke zakelijke behoefte.
  • Flexibele huurperiodes: onze huurovereenkomsten zijn aanpasbaar aan uw specifieke situatie. Het maakt niet uit of u als zorginstelling nu voor enkele dagen, een maand of zelfs jaren een voertuig nodig heeft.
  • Open huurcontracten: met onze flexibele contracten, vrij van lange termijn financiële verplichtingen en vaste huurperioden, geniet u van maximale vrijheid.
  • Ophalen of leveren van voertuigen: haal uw huurvoertuig op in Rotterdam of kies voor het comfort van levering direct aan de locatie van uw zorginstelling.
  • Flexibele terugbrengopties: u bepaalt zelf wanneer u het voertuig terugbrengt.
  • Geen zorgen over tanken bij inlevering: maak u zich bij het terugbrengen van het voertuig geen zorgen over het brandstofpeil. Van ‘t Hart Autoverhuur regelt het tanken voor u met ons eigen tankstation.

Huuropties voor zorginstellingen bij Van ’t Hart Autoverhuur

Oprijwagens & pick-ups

Bekijk alle wagens

Open huurcontracten: perfect voor uw zorginstelling

Het belangrijkste voordeel van een open huurcontract is dat u de vrijheid heeft om de huurtermijn naar wens in te vullen. U zit niet vast aan een vooraf bepaalde periode. Dit geeft u de flexibiliteit om de voertuigen terug te brengen op het moment dat het u het best uitkomt, afgestemd op uw schema en vereisten.

Deze benadering biedt een significant financieel voordeel ten opzichte van de standaard huur- of leasecontracten die veel zakelijke autoverhuurbedrijven hanteren. Met onze open huurcontracten profiteert u van ongeëvenaarde flexibiliteit en kostenefficiëntie. Dit is ideaal voor de dynamische eisen van uw zorginstelling.

Voertuigen huren bij Van ’t Hart Autoverhuur

Onze verhuurservice wordt breed erkend in Rotterdam als de optimale oplossing voor vervangend vervoer. Wanneer u één of meerdere voertuigen nodig heeft, kunt u deze via drie stappen bij ons huren:

Stap 1: bel ons op 010 – 452 03 33.
Stap 2: ontvang de zakelijke offerte.
Stap 3: akkoord? Haal uw vervoersmiddel op of laat het voertuig afleveren op uw bedrijfslocatie.

Voertuigen zelf terugbrengen

Bij het afronden van uw huurtermijn dient u zelf de gehuurde voertuigen terug te brengen naar onze locatie op de Kortekade 82-96 in Rotterdam; dit kan natuurlijk op een moment dat voor u het meest geschikt is.

Ons autoverhuurbedrijf in Rotterdam

Vragen of advies nodig? Neem contact op

Heeft u vragen omtrent het zakelijk huren van voertuigen voor uw zorgpersoneel of om patienten te vervoeren? Twijfel dan niet om ons tijdens de openingstijden te contacteren. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen.

Bellen  Mail ons