Pechhulp Verlening Buitenland

Van ’t Hart Autoverhuur heeft alle voertuigen voorzien van 24/7 pechhulp d.m.v. een eigen label bij een pechhulp centrale. Kosten voor repatriëring en reparatie zijn voor rekening van verhuurder tenzij schade, of pech, is ontstaan ten gevolge van handelen of nalaten  van o.a. hierna genoemde punten:

  1. Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt.
  2. Vanaf het moment dat u het voertuig ontvangt bent u verantwoordelijk voor het voertuig en het gebruik ervan.
  3. Gedurende de tijd dat de huurder over het voertuig beschikt, zijn de kosten aan het gebruik van het voertuig zoals bijvoorbeeld, motorbrandstof, stalling/parkeerkosten, wassen en banden- ruitreparatie, voor rekening van de huurder.
  4. De huurder dient hulpmiddelen zoals sneeuwkettingen, remslangen, koppelstukken t.b.v. aanhanger of caravan, fietsendragers en dakkoffers op de juiste manier aan te brengen.  De eventuele schade is voor rekening van huurder.
  5. De huurder dient voor het voertuig geschikte brandstof te tanken. De eventuele schade  door het gebruik van ongeschikte brandstof is voor rekening van huurder.
  6. In geval van schade of defecten aan het voertuig, is het huurder niet toegestaan het voertuig te gebruiken indien dat kan leiden tot verergering van de schade of van de  defecten, of tot vermindering van de verkeersveiligheid.

    Bij reizen buiten Nederland adviseren wij een reisverzekering* af te sluiten en in het bezit te zijn van een creditcard.

Kosten die gerelateerd zijn aan de calamiteit en/of pech met het voertuig maar niet direct verband hebben met de auto zoals bijvoorbeeld hotelkosten, telefoonkosten, dinerkosten en extra autohuur huurkosten dienen te worden verhaalt op de eigen reisverzekering.

Het kan voorkomen dat u in het buitenland reparatiekosten moet voorschieten. Deze kosten kunnen, mits ze voor vergoeding in aanmerking komen, bij van ’t Hart Autoverhuur gedeclareerd worden. Declaraties moeten zijn voorzien van de originele facturen.

*Reisverzekering inclusief Dekking Autohulp / Automobilistenhulp