Van t Hart Verzekeringen en Eigen Risico
Elke huurauto van Van ‘t Hart Autoverhuur is verzekerd, inclusief inzittende verzekering

Zoals gebruikelijk bij de meest reguliere verzekeringen heeft u wel altijd een standaard eigen risico in geval van schade. Dit standaard eigen risico bedraagt € 800,- voor al onze bussen, oprijwagens en pick-ups en bedraagt €650,- voor al onze personenauto’s in geval van schade die NIET verhaalbaar is op een tegenpartij.

U kunt het standaard eigen risico van onze bussen, oprijwagens en pick-ups verlagen naar €300,- tegen een bedrag van €12,50 of € 15,00 per dag, afhankelijk van het type bus. U kunt het standaard eigen risico van onze personenauto’s verlagen naar €300,- tegen een bedrag van €10,- per dag.

UITZONDERINGEN:
Voor Personenbussen / Bestelwagens / Oprijwagens / Pick-ups geldt tevens een eigen risico van maximaal € 1.500,- (particulier ) en € 5.000,- ( zakelijk) bij bovenhoofdse schade. Dit eigen risico is niet te verlagen.

In afwijking van het overeengekomen eigen risico, geldt een hoog eigen risico van maximaal €5.000  in geval van bovenhoofdse schade bij een zakelijke huurovereenkomst  en maximaal  €1.500 bij een  particuliere huurovereenkomst.

In geval bij schade wegens achteruit rijden en wegens in-/uit parkeren geldt een eigen risico van  maximaal € 2.500 bij een zakelijke huurovereenkomst en maximaal €1.500 bij een particuliere huurovereenkomst.

ONZE TIPS OM DEZE UITZONDERINGEN TE VOORKOMEN:

* Laat iemand van buiten de auto u met handsignalen begeleiden bij achteruitrijden en  parkeermanoeuvres
* Houdt extra afstand i.v.m. een langere remweg!
* Maak ruime bochten en gebruik beide spiegels.
* Denk aan de ‘dode hoek’.
* Denk aan de hoogte en breedte van de auto