Schade of een ongeval met een huurauto van van ‘t Hart Autoverhuur?
Schade wat nu 2
Ondanks uw rijervaring en voorzichtigheid kan het voorkomen dat u betrokken raakt bij een aanrijding of ongeval. Als eerste dient u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met van ‘t Hart Autoverhuur. Onze service medewerkers kunnen u te woord staan met advies en/of u informeren wat u moet doen bij een ongeval en/of schade waarbij een andere partij betrokken is. U dient  bij schade te allen tijden het Europees Schadeformulier in te vullen, ook wanneer het een eenzijdig ongeval betreft.

Dit ingevulde en ondertekende formulier dient u binnen 24 uur in te leveren aan de balie op ons kantoor. Wij begrijpen dat u niet dagelijks te maken heeft met het invullen en verzamelen van gegevens na een aanrijding of ongeval en daarom kunt u, indien gewenst, een afspraak maken om op ons kantoor het formulier te behandelen en/of in te vullen samen met een van onze deskundige medewerkers.

Wanneer u samen met de tegenpartij het schadeformulier gaat invullen is het van belang dat u allebei kalm blijft en dat u het formulier stap voor stap met elkaar doorloopt.  Onder aan het formulier dient u allebei een handtekening te plaatsen.
Wanneer u twijfelt over de juistheid van de gegevens die zijn ingevuld en het vermoeden bestaat dat het een en ander niet correct is, kunt u het beste eerst contact opnemen met onze schade afdeling en uw handtekening nog NIET plaatsen.

  • Tip: Wanneer u betrokken bent bij een aanrijding of ongeval; probeer altijd met uw mobiele telefoon foto’s te maken van de situatie.
  • Tip: Kijk om u heen of u eventueel een aanspraak kunt doen op mensen die voor u zouden willen getuigen en probeer de namen en telefoonnummers van deze mensen te noteren.

In sommige situaties kan het voorkomen dat u uw huurauto netjes ergens heeft geparkeerd en dat u bij terugkomst bij uw huurauto plotseling wordt geconfronteerd met een schade aan de huurauto. Heel vervelend, met name voor u als huurder, want in veel gevallen is de dader/veroorzaker van de schade onbekend. U kunt dan het beste direct contact opnemen met van ‘t Hart Autoverhuur om ons in te lichten van het voorval. Vervolgens zullen wij u adviseren welke stappen u het beste kunt ondernemen.

Download hier uw Schadeformulier.
Download hier uw Getuigen formulier.
Download hier uw: Wat te doen bij Calamiteiten Informatie.
Download hier uw: Schade, wat nu? informatie.