Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Wintersport-aanbieding

Contact

70 uur per week open

Familiebedrijf sinds 1962

Huur gemakkelijk extra opties, zoals winterbanden en verhuisartikelen

Eigen pompstation

Is er iets onduidelijk? Bel ons!

Wij zijn momenteel geopendU kunt ons vandaag bereiken tot 18:00
Autoverhuur Rotterdam

van 't Hart is aangesloten bij

Wintersport

9 personenbus, 9 dagen voor maar €1099,00

Gaat u dit jaar op wintersport?

Dan hebben wij dit wintersportseizoen een zeer scherpe aanbieding voor u:
Onze klanten gaan jaarlijks naar volle tevredenheid op wintersport met onze goed onderhouden Volkswagen 9 personenbussen.
U krijgt altijd een jong model Volkswagen bus mee inclusief 2000 km vrij rijden*, winterbanden, sneeuwkettingen, Europese dekking van de ANWB, een verlaagd eigen risico van € 300,00 per schadegeval, inzittendenverzekering, gratis extra bestuurders ** en dit allemaal voor slechts € 1.099,00 (incl. BTW)
op basis van 9 dagen! Wij adviseren wel  een reisverzekering inclusief automobilistenhulp af te sluiten.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een ruime stationwagen met ruimte voor het gezin! Voor deze auto’s hebben wij ook een speciale aanbieding, vraag hier voor de SKODA stationwagen of de Golf Variant een vrijblijvende offerte aan!

In de kofferruimte van de Volkswagen bus en onder de banken is voldoende ruimte voor al uw bagage en u kunt altijd bij ons langskomen om een kijkje te nemen naar onze wintersportbussen om zelf te zien hoeveel ruimte er beschikbaar is voor uw bagage.

Daarnaast kan er ook een skibox op het dak worden geplaatst om extra bagageruimte te creëren, voor slechts € 99,00 extra (incl. BTW)

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 010-4520333 voor meer informatie of om direct één van onze Volkswagen 9-personenbussen te reserveren voor een fijne wintersport met het hele gezelschap!

*   Elke eventuele extra kilometer kost € 0,25 ( incl. btw)
** Alle bestuurders dienen minimaal 21 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Dit is van groot belang omdat de bus anders niet verzekerd is!

Waarom een auto huren bij van 't Hart Autoverhuur

24 / 7 Pechhulp

Mocht u onverhoopt met pech komen te staan, dan zijn we buiten onze openingstijden nog steeds bereikbaar om u te helpen. U kunt ons noodnummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken via 010-4520333.

Familiebedrijf

Van ’t Hart is een familiebedrijf dat in 1962 in Rotterdam is opgericht. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u van onze expertise in de autoverhuur profiteert en dat u altijd bij ons terecht kunt om de juiste auto te huren.

Huur gemakkelijk extra opties en verhuisartikelen

Bij Van ’t Hart Autoverhuur huurt u gemakkelijk extra opties zoals winterbanden of sneeuwkettingen. Maar dat niet alleen: Van ’t Hart Autoverhuur biedt aanvullende opties zoals verhuisdozen, steekwagens, spanbanden en dekens aan om een verhuizing gemakkelijker te maken. Deze extra opties zijn bij te huren bij het reserveren van een voertuig, maar het is ook mogelijk om achteraf extra opties te huren door te bellen naar 010 – 452 03 33 of een mail te sturen naar info@hartautoverhuur.nl.

Ruime keuze

U vindt altijd een voertuig dat aan uw wensen voldoet dankzij ons uitgebreide wagenpark. Of u nu een grote verhuizing moet doen, een kastje moet ophalen of een weekend weg gaat met uw gezin of een groep vrienden, Van ‘t Hart heeft het allemaal!

Beschikbaar in omgeving Rotterdam

Autoverhuur vanuit Rotterdam is gunstig, omdat Rotterdam een centrale ligging heeft in Nederland. Ook heeft Rotterdam een groot knooppunt van wegen die bij elkaar komen. Zo is Van ‘t Hart Autoverhuur Rotterdam eenvoudig bereikbaar voor iedereen.

Eigen pompstation

U hoeft zich nooit zorgen te maken over het aftanken van uw gehuurde auto. U krijgt de auto altijd met een volle tank mee en als u de auto komt inleveren tanken wij hem weer voor u vol bij ons eigen pompstation.

70 uur per week open

Dankzij onze ruime openingstijden vormt het ophalen of inleveren van de auto geen probleem. Mocht u voor onze openingstijd of na sluitingstijd de auto willen inleveren, dan kunt u de auto voor de deur parkeren en de sleutels in de speciale sleutelbox achterlaten. Zo hoeft u zich nooit te haasten en voorkomt u onnodige extra kosten!

Klantgerichte service

U profiteert direct van onze service aangezien onze werknemers de hele dag voor u klaar staan. Dankzij ons eigen pompstation, onze garage en onze professionele plaatwerkerij kunnen wij voor elk probleem een passende oplossing vinden.

Waarom Busje Huren Wintersport bij Van ‘t Hart Autoverhuur?

Familiebedrijf
Van ’t Hart is een familiebedrijf dat in 1962 in Rotterdam is opgericht. Ons doel is om er voor te zorgen dat u van onze expertise in de autoverhuur profiteert en dat u altijd bij ons terecht kunt om de juiste wintersport bus te huren.

Makkelijk en snel busje huren skivakantie
Een personenbus huren wintersport is zo geregeld bij Van ‘t Hart Autoverhuur in Rotterdam! U kunt ons altijd bij bereiken via 010-452 03 33 of via info@hartautoverhuur.nl

74 uur per week open
Dankzij onze ruime openingstijden vormt het ophalen of inleveren van de wintersport bus geen probleem. Mocht u voor onze openingstijd of na sluitingstijd de wintersport bus willen inleveren, dan kunt u de bus voor de deur parkeren en de sleutels in de speciale sleutelbox achterlaten. Zo hoeft u zich nooit te haasten en voorkomt u onnodige extra kosten!

Flexibele en klantgerichte service
U profiteert direct van onze service aangezien onze werknemers de hele dag voor u klaar staan. Dankzij ons eigen pompstation, onze garage en onze professionele plaatwerkerij kunnen wij voor elk probleem een passende oplossing vinden.

Betrouwbaar wagenpark
Een wintersport busje huren bij Van ‘t Hart autoverhuur Rotterdam? Onze wintersport bussen verkeren in uitstekende staat dankzij onze gecertificeerde monteurs. Voordat u vertrekt is de wintersport bus uitgebreid gecontroleerd en kunt u met een gerust hart op pad.

Pompstation Van 't Hart

Pompstation Van ‘t Hart

24/7 ANWB Pechhulp in Europa (wintersport aanbieding)
Pech? U krijgt dan 24/7 hulp via de vertrouwde ANWB Alarmcentrale. En als de pech ter plekke niet binnen 48 uur te verhelpen is dan zorgt de ANWB ervoor dat u een nieuwe bus krijgt. Daarnaast verzorgt de ANWB het transport van uw bus naar Nederland als dat nodig is. Voor meer informatie hierover kunt u ons bellen op telefoonnummer 010-4520333.

U kunt bij pech natuurlijk ook altijd ons noodnummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen voor hulp en vragen via 010-4520333.

Eigen pompstation voor de deur
U hoeft zich nooit zorgen te maken over het aftanken van uw gehuurde wintersport bus. U krijgt de wintersport bus altijd met een volle tank mee en als u de wintersport bus komt inleveren tanken wij hem weer voor u vol bij ons eigen pompstation.

Busje Huren Wintersport

Waarom een busje huren wintersport?

Busje Huren WIntersport

Busje Huren WIntersport

Gaat u op wintersport, maar is uw eigen auto te klein? Of gaat u op wintersport, maar heeft u geen auto? Dan is een wintersport busje huren bij Van ‘t Hart wat u zoekt. Door de wintersport aanbieding van Van ‘t Hart huurt u een wintersport busje voor de beste prijs.

Gaat u met een gezelschap op wintersport die niet in uw auto past? Maar wilt u niet met twee auto’s rijden? Dan is een wintersport bus huren dé uitkomst voor u. Met het 9 persoons busje, neemt u (bijna) net zo veel mensen mee in het busje als in twee personenauto’s. Hierdoor heeft u minder benzine kosten en heeft u meer gezelligheid onderweg. Bovendien kunnen meer rijders afwisselen, waardoor de reis sneller kan verlopen en u sneller op de piste staat.

In het 9 persoons volkswagenbusje van Van ‘t Hart is het mogelijk om uw wintersport spullen mee te nemen. Hier is voldoende ruimte voor aanwezig. Ook wanneer het wintersportbusje vol zit, is er voldoende ruimte om spullen mee te nemen.
Neemt u uw eigen ski’s en/of snowboards mee? Dan kunt u een skikoffer voor op het dak van het wintersportbusje huren. Deze kunt u ook bij de wintersport bus huren wanneer u deze wilt gebruiken voor extra bagageruimte.

Wanneer u op wintersport gaat en u gaat zonder auto of busje, dan bent u gebonden aan het gebied waar u zit en aan alle dichtbij gelegen faciliteiten. Wanneer u een busje huurt bent u meer vrij. omdat u met het busje naar andere liften, gebieden en alternatieve activiteiten kunt rijden. Zo haalt u meer uit uw wintersport vakantie en heeft u meer plezier.

Een wintersport bus huren bij Van ‘t Hart heeft een aantal voordelen voor u en uw gezelschap:

1. Minder benzine kosten
2. Meer bestuurders rijden het busje sneller naar de bestemming
3. Meer gezelligheid onderweg
4. Voldoende bagageruimte
5. Extra bagageruimte te huur door de skikoffer
6. Een eigen busje, waarmee u overal heen rijdt

Al deze voordelen worden nóg leuker door de speciale wintersportaanbieding: Busje Huren Wintersport van Van ‘t Hart.

Een wintersport busje huren voor iedere wintersport

Busje Huren WIntersport

Busje Huren WIntersport

Gaat u een weekendje wintersporten in Winterberg? Of gaat u een lange tijd op wintersport op een ver weg gelegen bestemming? Voor iedere afstand en iedere duur kunt u een wintersport busje huren.

Wanneer u een weekendje gaat wintersporten met uw vrienden huurt u voor het gemak en de snelheid een wintersportbusje bij Van ‘t Hart. U past met meer mensen in het busje. Past het niet in één busje? Dan verhuurt Van ‘t Hart met hetzelfde gemak meerdere busjes.

Gaat u een lange tijd op wintersport? Bijvoorbeeld om les te geven in een wintersportland (zoals Oostenrijk) met een groep vrienden? Of gaat u zelf voor een lange tijd kilometers maken op de piste? Bij Van ‘t Hart kunt u ook lang een wintersport bus huren, zo heeft u uw eigen busje bij u op wintersport. Zo bent u niet gebonden aan een kleine omgeving tijdens de lange wintersport.

Zakelijk en particulier bus huren wintersport

Met wie gaat u op wintersport:

1. Uw familie?
2. Uw vrienden?
3. Uw vereniging?
4. Uw werk?

Alle soorten gezelschappen zijn mogelijk met een wintersport bus huren bij Van ‘t Hart, zowel particulier als zakelijk. Bus huren wintersport is er voor iedereen.

Wanneer u een groot gezelschap heeft, is het mogelijk om meerdere wintersport busjes te huren. Ook is het mogelijk om extra bagageruimte te huren door middel van een skikoffer op het dak van het busje. Zo kan iedereen en alles mee.

Accessoires en extra’s bij uw wintersport bus huren?

Om ervoor te zorgen dat u een zo geweldig mogelijke vakantie heeft, verhuurt Van ‘t Hart extra’s en accessoires. Deze accessoires zijn erom uw rit leuker, veiliger en makkelijker te maken.

Ten eerste verhuurt Van ‘t Hart accessoires die het mogelijk maken om meer bagage mee te nemen. De accessoires die Van ‘t Hart hiervoor verhuurt zijn:

1. Trekhaak, om bijvoorbeeld een extra karretje achter het busje te hangen
2. Allesdragers
3. Skiboxen, ook om uw ski’s en/of snowboards veilig in te vervoeren

Winterbanden huren

Winterbanden huren

Daarnaast verhuurt Van ‘t Hart accessoires die uw rit door de sneeuw veiliger maken. Hieronder vallen de volgende accessoires:

1. Sneeuwkettingen
2. Winterbanden

Al deze accessoires kunt u bij de wintersport bus huren. Klik hier voor meer informatie over de Volkswagen 9-persoonsbus en over de accessoires.

Een auto huren in plaats van een busje huren wintersport

Heeft u geen extra ruimte nodig voor extra personen? Maar heeft u geen (geschikte) auto om mee op wintersport te gaan? Dan heeft Van ‘t Hart ook voor u de oplossing: Een personenauto huren voor uw wintersport. Ook bij de personenauto’s zijn de accessoires te huur, zoals hierboven beschreven. Klik hier om het aanbod in personenauto’s te zien en huur vandaag nog uw wintersportauto.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden voor een wintersport busje huren?
Om een busje te huren dient u minimaal 21 jaar oud te zijn + minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Voor de betaling heeft u een creditcard (Visa of Mastercard) nodig voor de borg.

Waar kan in mijn wintersport busje ophalen?
Van ‘t Hart Autoverhuur is gevestigd aan de Kortekade 82-96 in Rotterdam. Op dit adres kunt u uw busje ophalen.

Mogen er meerdere bestuurders in de wintersportbus rijden?
Iedereen mag de bus besturen, mits diegene minimaal 21 jaar oud is en minimaal 1 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs. Voor meerdere bestuurders worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Is mijn gehuurde busje voor de lange termijn verzekerd?
Ieder busje van van ‘t Hart Autoverhuur is verzekerd, inclusief een inzittenden verzekering. Er geldt wel een standaard eigen risico in geval van schade wat u zou kunnen verlagen. Voor meer informatie: Kennisbank en Algemene Voorwaarden.

Hoe kan ik mijn wintersport busje inleveren?
Ook het terugbrengen van het busje gebeurt aan de Kortekade. Tijdens onze openingstijden wordt u ontvangen door onze servicemedewerker die u begeleidt in de verder afhandeling. Als u het busje buiten de openingstijden terug wil brengen is dit ook mogelijk. U dient dan het busje voor de deur te parkeren en de sleutels in de speciale sleutelbox achterte laten. Let op: de huurder blijft verantwoordelijk totdat onze medewerkers het busje hebben ingenomen.

Moet ik de bus weer volgetankt inleveren?
Bij het inleveren van de bus tanken wij deze weer voor u vol bij ons eigen tankstation tegen de brandstof advies prijs. Dit uiteindelijke bedrag zal worden opgeteld bij de totale huursom.

Hoeveel borg moet ik betalen?
De borg die u moet betalen is een garantstelling voor de verhuurder. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door de geschatte huurkosten + het eigen risico + de waarde van een volle tank brandstof. Hierbij wordt een minimum gehanteerd van €400,- voor 1 dag. De borgsom dient als autorisatie te worden aangevraagd op uw creditcard (Visa of Mastercard). Zo wordt het bedrag allen gereserveerd op uw creditcard en dus niet direct afgeschreven.

Hoe kan ik mijn gehuurde busje afrekenen?
Wanneer u de bus bij ons komt inleveren kunt u de totale kosten van de huur direct afrekenen. Deze kosten zijn inclusief de getankte brandstof en eventuele extra artikelen. Het betalen kan zwel met PIN, contant of met een creditcard. Wanneer u met PIN of contant betaalt, zal de autorisatie direct door de medewerker worden geannuleerd. De autorisatie is de borg die is aangevraagd op uw creditcard.

Reviews van 't Hart Autoverhuur'

Klanten geven ons gemiddeld een 9,0!

Top!

“Het is wellicht niet zo Nederlands om tienen te geven maar ik zou werkelijk niet veel kunnen bedenken wat beter kan. Al jaren huur ik een busje voor wintersport bij van’t Hart. Snelle, heldere offerte en vriendelijke uitleg als je vragen hebt. Comfortabele, altijd vrij nieuwe busjes meegekregen die me nog nooit hebben laten staan. Top!”

JP de Kort
FAQ van 't Hart Autoverhuur

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden om een auto te huren?

U dient minimaal 21 jaar oud te zijn + minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en u heeft een creditcard (Visa of Mastercard) nodig voor de borg.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen?

Van 't Hart Autoverhuur is gevestigd aan de Kortekade 82 - 96 in Rotterdam. Dit is ook het adres waar u uw huurauto ophaalt.

Mogen er meerdere bestuurders in de huurauto rijden?

Wij berekenen geen extra kosten voor meerdere bestuurders. Iedereen mag de huurauto besturen, mits diegene minimaal 21 jaar oud is en minimaal 1 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs.

Moet ik de auto weer volgetankt inleveren?

Wanneer u de auto bij ons inlevert, tanken wij de auto voor u vol bij ons eigen tankstation tegen de brandstofadviesprijs. Dit bedrag tellen we op bij de totale huursom.

Hoe kan ik mijn huurauto inleveren?

Het terugbrengen van uw huurauto gebeurt bij ons bedrijf aan de Kortekade. Tijdens onze openingstijden wordt u ontvangen door onze service-medewerker die u begeleidt in de verdere afhandeling. Buiten de openingstijden parkeert u uw huurauto voor de deur of in de straat en laat u de sleutel achter in de daarvoor bestemde sleutelbox. Let op: de huurder blijft verantwoordelijk totdat onze medewerkers de auto hebben ingenomen.

Is mijn huurauto verzekerd?

Elke huurauto van Van 't Hart Autoverhuur is verzekerd, inclusief een inzittenden verzekering. U heeft wel een standaard eigen risico in geval van schade wat u zou kunnen verlagen. Voor meer informatie: Kennisbank en Algemene Voorwaarden.

Hoeveel borg moet ik betalen?

Borg is een garantiestelling voor de verhuurder. De hoogte van de borgsom wordt bepaald door de geschatte huurkosten + het eigen risico en de waarde van een volle tank brandstof met een minimum van € 500,- voor 1 huurdag.  De borgsom dient als autorisatie te worden aangevraagd op uw creditcard (Visa of Mastercard). Het bedrag wordt dus niet van uw creditcard afgeschreven, maar alleen gereserveerd.

Hoe kan ik mijn huurauto afrekenen?

Wanneer u de huurauto weer bij ons inlevert kunt u de totale kosten van de autohuur (inclusief de getankte brandstof en eventuele extra artikelen) direct afrekenen. Dit kan zowel per PIN, contant of met een creditcard. Wanneer u per PIN of contant afrekent zal de autorisatie, die wij als borg hebben aangevraagd op uw creditcard, door de service medewerker worden geannuleerd.

Kan ik extra opties huren bij mijn gekozen voertuig?

Bij Van ’t Hart Autoverhuur bieden we extra opties die u naast het voertuig kunt huren, zoals winterbanden en sneeuwkettingen. U kunt deze extra opties gemakkelijk tijdens het reserveringsproces aangeven, maar als u vergeten bent om ze door te geven, is dat geen probleem. U kunt ons altijd bellen op 010 - 452 03 33 of een e-mail sturen naar info@hartautoverhuur.nl om de mogelijkheden voor extra verhuur te bespreken en uw reservering aan te passen.

van 't Hart Autoverhuur

Auto of busje huren in Rotterdam?

Profiteer nu van onze jarenlange ervaring in het verhuren van verschillende auto’s/busjes die in uitstekende staat verkeren. U ontvangt bij ons gegarandeerd de perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs.

Autoverhuur Rotterdam

van 't Hart is aangesloten bij