Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Uitzendbureaus

Huurvoertuigen voor uitzendbureaus

Zoekt u een betrouwbare en flexibele vervoersoplossing voor uw werknemers, of het nu tijdelijk of permanent is? Bij Van ‘t Hart Autoverhuur, dé specialist in Rotterdam voor zakelijk autoverhuur, vindt u een breed scala aan voertuigen die perfect aansluiten bij uw huurbehoeften, beschikbaar voor zowel korte als langdurige termijnen.

Meteen huren of eerst meer informatie? Bel ons!

Ons wagenpark bestaat uit een divers aanbod van personenauto’s, bestelbusjes, personenbusjes, oprijwagens, verhuiswagens en pick-ups, beschikbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt direct zakelijk huren of eerst meer informatie opvragen door binnen onze openingstijden telefonisch contact op met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar!

010 – 452 03 33

Dit kenmerkt onze voertuigen die u kunt huren in Rotterdam

Al jarenlang zijn we de vertrouwde partner voor uitzendbureaus, gespecialiseerd in het aanbieden van representatieve vervoersmiddelen. Onze huurvoertuigen zijn subtiel gemarkeerd met een Van ‘t Hart Autoverhuur-sticker aan de achterkant en zijkanten, en ze verkeren in uitmuntende mechanische staat.

We garanderen ook dat zowel het interieur als exterieur van elk voertuig onberispelijk schoon is en voeren regelmatig onderhoud uit, zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar voertuig voor al uw zakelijke behoeften.

Compleet servicepakket tijdens huurperiode

Wanneer u kiest voor Van ‘t Hart Autoverhuur, kunt u rekenen op de volledige ondersteuning van ons toegewijde team bij eventuele problemen. Bij de huur van uw voertuig(en) profiteert u van ons uitgebreide servicepakket dat te gebruiken is door elke bestuurder. Dit pakket omvat onder andere 24/7 pechhulp, de juiste verzekeringen en professioneel onderhoud. Mocht u tijdens uw huurperiode tegen andere onvoorziene problemen aanlopen, staan onze klantenservice altijd klaar om u te helpen. Een telefoontje is alles wat nodig is!

Nog meer voordelen

  • Voordelige huurtarieven: u profiteert van onze speciale zakelijke tarieven als u voor meer dan 2 weken bij ons voertuigen huurt. Of u nu een auto, busje of pick-up nodig heeft, we bieden een passende oplossing voor al uw zakelijke vervoersbehoeften.
  • Flexibele huurperiodes: een voertuig nodig voor een paar dagen, een maand of meerdere jaren? Onze huurcontracten zijn flexibel en kunnen worden afgestemd op uw unieke behoeften!
  • Open huurcontracten: geniet van een snelle en efficiënte service waarmee u direct toegang krijgt tot uw gehuurde voertuig. Onze contracten kennen geen langdurige financiële verplichtingen en zijn niet gebonden aan vaste termijnen, wat u optimale flexibiliteit biedt.
  • Ophalen of leveren van voertuigen: u kunt uw gehuurde voertuig ophalen in Rotterdam of kiezen voor het gemak van levering op uw werklocatie.
  • Flexibele terugbrengopties: u beslist wanneer u het voertuig terugbrengt.
  • Geen zorgen over tanken bij inlevering: bij inlevering van uw voertuig hoeft u zich geen zorgen te maken over het aftanken. Van ‘t Hart Autoverhuur heeft een eigen tankstation waar wij dit voor u verzorgen.

Huuropties voor gemeentes en overheidsinstellingen

Oprijwagens & pick-ups

Bekijk alle wagens

Open huurcontracten: ideaal voor uw uitzendbureau

Het grootste voordeel van een open huurcontract is de vrijheid in de duur van de huur. U bent niet gebonden aan een vastgestelde huurperiode, wat u de flexibiliteit biedt om de voertuigen terug te brengen wanneer dit het beste uitkomt voor uw planning en behoeften.

Onze benadering levert een aanzienlijk financieel voordeel op in vergelijking met de traditionele huur- of leaseovereenkomsten van andere zakelijke autoverhuurders. Met onze open huurcontracten geniet u van maximale flexibiliteit en kostenefficiëntie, perfect afgestemd op de veranderlijke behoeften van uw organisatie.

Voertuigen huren bij Van ’t Hart Autoverhuur

Ons verhuurbedrijf staat bekend als de ideale keuze voor vervangend vervoer, perfect voor zowel korte als langere huurtermijnen. Als u één of meerdere voertuigen nodig heeft, kunt u deze in slechts uit drie stappen bij ons huren.

Stap 1: bel ons op 010 – 452 03 33.
Stap 2: ontvang de zakelijke offerte.
Stap 3: akkoord? Haal uw vervoersmiddel op of laat het voertuig afleveren op uw werklocatie.

Voertuigen terugbrengen

Aan het einde van uw huurperiode dient u de gehuurde voertuigen zelf terug te brengen naar ons adres: Kortekade 82-96 in Rotterdam. Dit kunt u uiteraard doen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Ons autoverhuurbedrijf in Rotterdam

Vragen of advies nodig? Neem contact op

Heeft u vragen over het zakelijk huren van voertuigen voor de werknemers van uw uitzendbureau? Aarzel dan niet om binnen de openingstijden contact met ons op te nemen. Ons klantenservice is er om u te helpen.

Bellen  Mail ons