Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Havenbedrijven

Huurvoertuigen voor havenbedrijven

Op zoek naar voordelige en betrouwbare vervoersoplossingen voor uw haven- of offshore-onderneming? Van ’t Hart Autoverhuur biedt u een eenvoudige en snelle manier om diverse soorten voertuigen te huren, zowel voor korte als langere termijnen.

Meteen huren of informatie? Bel ons!

Ons wagenpark omvat personenauto’s, busjes, oprijwagens, pick-ups en vele andere types, beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Wilt u direct zakelijk huren om het voertuigentekort van uw bedrijf aan te pakken of specifieke informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op!

010 – 452 03 33 Vragen? Mail ons

De voordelen die we uw bedrijf en medewerkers bieden

Al jarenlang zijn we de betrouwbare partner voor haven- en offshorebedrijven als het gaat om representatieve vervoersmiddelen. Dit houdt in dat onze voertuigen subtiel zijn voorzien van een kleine reclame-uiting van ons verhuurbedrijf aan de achterzijde en zijkanten. Elk voertuig is mechanisch in uitstekende staat, van binnen perfect schoon en overwegend uitgevoerd in stijlvol wit.

Volledige service tijdens huurperiode

We gaan verder dan alleen het verhuren van voertuigen; we bieden uw onderneming en uw personeel een volledig servicepakket. Dit omvat 24/7 pechhulp, verzekering en professioneel onderhoud. Wat uw vervoersbehoeften ook zijn, ons team staat altijd klaar om met u mee te denken en u de nodige ondersteuning te bieden.

Nog meer voordelen

  • Verzekerde voertuigen huren tegen speciale zakelijke tarieven.
  • Huur een voertuig voor elke gewenste periode: van een paar dagen tot een maand én zelfs tot een aantal jaar.
  • Autoverhuur met open huurcontracten: razendsnelle afsluiting, snel toegang tot het voertuig, geen langdurige financiële verplichtingen en niet tijdsgebonden.
  • Voertuigen ophalen in Rotterdam of door ons laten brengen naar uw werklocatie.
  • Voertuigen terugbrengen wanneer het u uitkomt.
  • Bij inlevering hoeft u het huurvoertuig niet zelf af te tanken: Van ’t Hart Autoverhuur heeft een eigen pompstation waar we dit voor u doen.

Populaire huuropties van haven- en offshorebedrijven

Voor iedere zakelijke huurbehoefte hebben we bij Van ’t Hart Autoverhuur een passend antwoord. Bekijk de populairste huuropties van haven- en offshorebedrijven.

Bestelbusje

Bestelbusje 5 m3

Bekijken

Personenbusje

Personenbusje 9 personen

Bekijken

Truck

Pick-up 6 personen

Bekijken

Open huurcontract: flexibel één of meerdere voertuigen huren

Voor haven- en offshorebedrijven die bij Van ’t Hart Autoverhuur voertuigen willen huren, bieden we een flexibel open huurcontract. Het grote voordeel van dit contracttype is de vrijheid van termijn; u bent niet gebonden aan een vaste huurperiode. Dit betekent dat u de gehuurde voertuigen kunt terugbrengen wanneer het u schikt, zonder ongewenste consequenties. Zo geniet u van een aanzienlijk financieel voordeel ten opzichte van traditionele huur- of leaseovereenkomsten met vaste termijnen.

Voertuigen huren bij Van ’t Hart Autoverhuur

Van ’t Hart Autoverhuur staat in Rotterdam bekend als de ideale keuze voor vervangend vervoer, zowel voor korte als langere termijnen. Het proces van het huren van één of meerdere voertuigen voor uw haven- of offshorebedrijf is bij ons uiterst eenvoudig en bevat slechts drie stappen.

Stap 1: bel ons op 010 – 452 03 33.
Stap 2: ontvang de zakelijke offerte.
Stap 3: akkoord? Haal uw vervoersmiddel op of laat het voertuig afleveren op uw werklocatie.

Voertuigen terugbrengen

We bieden u de flexibiliteit om uw gehuurde voertuig(en) wanneer het u uitkomt zelf terug te brengen naar onze locatie aan de Kortekade 82-96 in Rotterdam.

Onze vestiging in Rotterdam

Vragen of advies nodig? Neem contact op

Bij Van ’t Hart Autoverhuur zorgen onze open huurcontracten voor maximale flexibiliteit. Heeft u vragen over het huren van één of meerdere voertuigen voor uw haven- of offshorebedrijf? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat klaar om u te assisteren. We streven ernaar het huren van de juiste voertuigen voor u zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken!

Bellen  Mail ons