Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Overheidsorganen

Huurvoertuigen voor overheidsorganen

Zoekt u een tijdelijke of permanente vervoersoplossing binnen uw gemeente of overheidsinstelling die u kunt vertrouwen? Van ’t Hart Autoverhuur is dé verhuurder in Rotterdam voor zakelijke klanten in de omgeving die snel verschillende typen voertuigen nodig hebben voor korte of lange periodes.

Meteen huren of eerst meer informatie? Bel ons!

In ons wagenpark hebben we personenauto’s, bestelbusjes, personenbusjes, oprijwagens, verhuiswagens en pick-ups staan die beschikbaar zijn in diverse varianten. Meteen zakelijk huren om uw voertuigtekort op te lossen of wilt u eerst specifieke informatie opvragen? Neem in beide gevallen telefonisch contact met ons op. We helpen u binnen onze openingstijden direct!

010 – 452 03 33

U krijgt altijd een representatief, betrouwbaar voertuig van ons mee

We zijn al jaren de partner van (lokale) overheidsorganen als het gaat om het leveren van representatieve vervoersmiddelen. De voertuigen die u van ons huurt zijn enkel subtiel voorzien van een Van ’t Hart Autoverhuur-sticker aan de achterzijde en zijkanten.

Iedere auto, bus of wagen afkomstig uit ons wagenpark is in perfecte staat. We zorgen voor een perfect schoon in- en exterieur en goed onderhouden voertuigen, zodat u altijd een mechanisch betrouwbaar voertuig van ons meekrijgt.

Volledige service tijdens huurperiode

Als u huurt bij Van ’t Hart Autoverhuur, staat ons complete team voor u klaar als u problemen ondervindt. U ontvangt bij de huur van één of meerdere voertuigen een compleet servicepakket. Dit pakket bevat 24/7 pechhulp, de juiste verzekeringen en professioneel onderhoud. Ook bij andere, onvoorziene problemen tijdens de huurperiode kunt u rekenen op onze ondersteuning. U hoeft maar te bellen!

Nog meer voordelen

  • Lage huurtarieven: we bieden speciale tarieven voor het op de lange termijn huren van onze verzekerde voertuigen voor zakelijk gebruik. Of u nu een auto, busje of pick-up nodig heeft, wij hebben de juiste oplossing voor uw zakelijke mobiliteitsbehoeften.
  • Flexibele huurperiodes: of u nu een voertuig nodig heeft voor slechts enkele dagen, een maand of zelfs voor meerdere jaren, wij bieden de flexibiliteit die u nodig heeft. De huuropties stemmen we af op uw specifieke vereisten.
  • Open huurcontracten: met een snelle afhandeling krijgt u direct toegang tot uw gehuurde voertuig. U bent niet verbonden aan langdurige, financiële verplichtingen en onze contracten zijn niet tijdsgebonden, wat u maximale flexibiliteit biedt.
  • Voertuig ophalen in Rotterdam of levering op locatie: haal uw gehuurde voertuig op in Rotterdam of maak het uzelf gemakkelijk door ons het voertuig op uw werklocatie te laten afleveren.
  • Terugbrengen op uw voorwaarden: u bepaalt wanneer u het voertuig terugbrengt naar onze locatie.
  • Tanken niet nodig bij inlevering: maak u geen zorgen over het aftanken van het voertuig bij inlevering. Van ‘t Hart Autoverhuur beschikt over een eigen pompstation waar wij dit voor u regelen.

Huuropties voor gemeentes en overheidsinstellingen

Oprijwagens & pick-ups

Bekijk alle wagens

Flexibele open huurcontracten: ideaal voor lokale overheidsorganen

Het sleutelvoordeel van open huurcontracten is de vrijheid in huurtermijn. U zit niet vast aan een vooraf bepaalde huurperiode, wat u de flexibiliteit geeft om de voertuigen te retourneren op een moment dat het beste past bij uw planning en behoeften.

Deze aanpak biedt een significant financieel voordeel vergeleken met de meer rigide, traditionele huur- of leasecontracten. Met onze open huurcontracten bent u verzekerd van maximale flexibiliteit en kostenefficiëntie, afgestemd op de dynamische eisen van uw organisatie.

Voertuigen huren bij Van ’t Hart Autoverhuur

We zijn voor vele zakelijke klanten in en rondom Rotterdam hun eerste én enige optie voor passend vervangend vervoer, geschikt voor zowel korte als langdurige huurperiodes. Voertuig(en) huren? U regelt het in slecht drie stappen.

Stap 1: bel ons op 010 – 452 03 33.
Stap 2: ontvang de zakelijke offerte.
Stap 3: akkoord? Haal uw vervoersmiddel op of laat het voertuig afleveren op uw werklocatie.

Voertuigen zelf terugbrengen

U dient aan het einde van uw huurperiode de voertuigen zelf terug te brengen naar ons adres aan de Kortekade 82-96 in Rotterdam. Dit kunt u altijd op een moment dat u het beste schikt.

Ons adres in Rotterdam

Vragen of advies nodig? Neem contact op

Heeft u vragen over het huren van één of meerdere voertuigen voor binnen uw gemeente of lokale overheidsinstantie? Neem dan direct contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om u te ondersteunen en zet zich in om het huurproces voor u zo soepel en moeiteloos mogelijk te laten verlopen!

Bellen  Mail ons