Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Hartelijk dank voor uw reservering

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het reserveren bij van ‘t Hart Autoverhuur.

Let op! Uw reservering is pas definitief wanneer u van ons een bevestiging heeft gekregen per mail. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van het voertuig op de door u opgegeven datum. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk een bevestiging te sturen van de huur. Mocht het gewenste voertuig niet meer beschikbaar zijn op de door u opgegeven datum dan proberen wij u altijd een passend alternatief aan te bieden.
Wanneer u naar aanleiding van de reservering nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Let er goed op dat de bestuurder altijd minimaal 21 jaar moet zijn en minimaal één jaar in het bezit moet zijn van het rijbewijs, dit is van groot belang daar anders het voertuig niet verzekerd is.
Heeft u bij de reservering ook gedacht aan extra producten en diensten? Zo kunt u bijvoorbeeld handige verhuisartikelen huren en kopen zoals een meubelroller, steekwagen, verhuisdozen en -dekens, TomTom, winterbanden etc.

Met vriendelijke groet,

Van ‘t Hart Autoverhuur

 
Wij adviseren u, wanneer u geen bevestiging van uw reservering in uw mail-box binnen krijgt, om ook het mapje “ongewenst” in uw inbox te controleren omdat bepaalde spam-filters een hoog beveiligingsniveau hanteren waardoor de mogelijkheid bestaat dat onze bevestiging daar in terecht zou kunnen komen. Mocht dit niet het geval zijn, dan willen wij u graag vragen om alsnog contact met ons op te nemen.