Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Hartelijk dank voor uw reservering

Bedankt voor uw reservering!

Houd uw mailbox in de gaten!

Let op! Uw reservering is pas definitief wanneer u van ons een bevestiging heeft gekregen per mail. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van het voertuig op de door u opgegeven datum. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk een bevestiging te sturen van de huur.

Mocht het gewenste voertuig niet meer beschikbaar zijn op de door u opgegeven datum dan proberen wij u altijd een passend alternatief aan te bieden.

Wanneer u naar aanleiding van de reservering nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Let er goed op dat de bestuurder altijd minimaal 21 jaar moet zijn en minimaal één jaar in het bezit moet zijn van het rijbewijs, dit is van groot belang daar anders het voertuig niet verzekerd is.

Extra producten en diensten

Heeft u bij de aanvraag van de offerte ook gedacht aan onze extra producten en diensten? Zo kunt u bijvoorbeeld handige verhuisartikelen huren en kopen zoals een meubelroller, steekwagen, verhuisdozen- en dekens, Tom Tom, winterbanden etc. Neem hiervoor contact met ons op.

Bel direct: 010 – 452 03 33

Wij adviseren u, wanneer u geen offerte in uw mailbox binnenkrijgt, om ook het mapje “ongewenst” in uw inbox te controleren.

Mocht dit niet het geval zijn, dan willen wij u graag vragen om alsnog contact met ons op te nemen om uw offerte toch met u door te kunnen nemen.