Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Bedankt Voor Uw Offerte Aanvraag (t)

Bedankt voor uw offerte aanvraag!

Houd uw mailbox in de gaten!

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op basis van de door u verstrekte gegevens. Wij vinden het belangrijk dat de informatie die u van ons krijgt duidelijk is. Wanneer u naar aanleiding van de offerte nog vragen heeft, dan vernemen wij deze graag.

Let er goed op dat de bestuurder altijd minimaal 21 jaar moet zijn en minimaal één jaar in het bezit moet zijn van het rijbewijs, dit is van groot belang daar anders het voertuig niet verzekerd is.

Extra producten en diensten

Heeft u bij de aanvraag van de offerte ook gedacht aan onze extra producten en diensten? Zo kunt u bijvoorbeeld handige verhuisartikelen huren en kopen zoals een meubelroller, steekwagen, verhuisdozen- en dekens, Tom Tom, winterbanden etc. Neem hiervoor contact met ons op.

Bel direct: 010 – 452 03 33

Wij adviseren u, wanneer u geen offerte in uw mailbox binnenkrijgt, om ook het mapje “ongewenst” in uw inbox te controleren.

Mocht dit niet het geval zijn, dan willen wij u graag vragen om alsnog contact met ons op te nemen om uw offerte toch met u door te kunnen nemen.