Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Van ‘t Hart Autoverhuur en De Autoverhuurders

De Autoverhuurders

Van ‘t Hart Autoverhuur is aangesloten bij een landelijk opererende organisatie die door de samenwerking met betrouwbare regionale partners u een ruim wagenpark kunnen aanbieden van meer dan 2000 auto’s, een groot en divers wagenpark geeft u de mogelijkheid de auto te vinden die u zoekt.

Hiermee hebben wij gekozen voor regionale partners die onze visie van service, kwaliteit en flexibiliteit kunnen waarborgen. De in hoofdzaak aangesloten familiebedrijven zijn allen nauw betrokken in de dagelijkse werkzaamheden welke voortvloeien uit het verhuren van auto’s. Met de jarenlange ervaring in mobiliteit streven wij naar de beste oplossing voor u.

Onze ruime openingstijden waaronder in het weekend zorgen wij ervoor dat wij u 7 dagen per week van dienst kunnen zijn op een van onze 21 locaties in het land.

Shortlease

Is huren voor u een te korte termijn oplossing, dan kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van shortlease, wij maken dan een speciale aanbieding.
Van een maand tot een jaar, geheel afgestemd op uw wensen. Elk gewenst formaat of type auto is mogelijk, denk hierbij aan de ruime keuze van categorieën waaronder personenauto’s, personenbussen, bestelwagens en vrachtwagens. Wij kunnen u voorzien van alle gemakken.

Persoonlijk contact

Heeft u een vraag en wilt u deze persoonlijk stellen?
Dan kunt u telefonisch contact op nemen met een van onze collega’s.
Zij staan u graag te woord om samen met u de juiste keuze te bepalen
om uw mobiliteitsbehoeften in te vullen.
010-452 03 33 of via info@hartautoverhuur.nl