Van 't Hart is aangesloten bij:

Klanten geven ons gemiddeld een:

8.9

Robert van 't Hart

Eigenaar

Autoverhuur Rotterdam Noord – Snel en Voordelig

Autoverhuur-Rotterdam-Noord

Autoverhuur Rotterdam Noord

Zoekt u naar autoverhuur in Rotterdam Noord? Autoverhuurbedrijf Van ‘t Hart bevindt zich in Kralingen, vlakbij Rotterdam Noord. Wij verhuren auto’s en busjes die van pas komen bij al uw activiteiten. Voor een korte of lange periode en zowel voor zakelijke als voor privé doeleinden.

Profiteer van ons goed onderhouden wagenpark en nette tarieven. Alle seizoenen van het jaar. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Index

 • 74 uur per week open
 • Familiebedrijf sinds 1962
 • Goed onderhouden wagenpark
 • Eigen pompstation

Van 't Hart is aangesloten bij:

 • 1 - 4 personen
 • Veel gebruikt voor:
  • Woon- werkverkeer
  • Weekendje weg
  • Gezinsuitje
 • Benzine
 • 5 deurs
 • Ja
Te huur v.a. € 40,- p/d
(incl. BTW)
Offerte Aanvragen voor dit voertuig meer informatie

Auto huren in Rotterdam Noord

Heeft u zelf niet de beschikking over een auto, maar heeft u wel een auto nodig? Zoals u bovenaan deze pagina ziet, hebben we een groot aanbod aan auto’s die we verhuren. Bent u op zoek naar een makkelijke, kleine auto of wilt u indruk maken met een ruime, luxe wagen? Ons aanbod heeft voor ieder wat wils.

Doeleinden autoverhuur Rotterdam Noord
Een auto huren is erg handig wanneer u geen auto heeft of als uw auto naar de garage is voor een keuring of reparatie. Daarnaast zijn huurauto’s zeer geschikt voor een dagje weg, een vakantie of een zakelijke afspraak.

Twijfelt u nog?
Heeft u nog twijfels over het huren van een auto ten opzichte van de aanschaf van een auto?
Dit zijn de voordelen van autohuur:

1. Geen maandelijkse kosten, zoals wegenbelasting en verzekeringen.
2. Geen plotselinge hoge uitgave, die u heeft bij de aanschaf van een auto.
3. U gebruikt de auto alleen wanneer het u uitkomt.
4. Autohuur is beter voor het milieu dan het aanschaffen van een auto.
5. Een auto die in perfecte staat verkeert, doordat deze altijd goed onderhouden is.

Busje huren in Rotterdam Noord

Busje-huren-rotterdam-noord

Busje huren Rotterdam Noord

Ook voor het huren van een busje kunt u bij Autoverhuurbedrijf Van ‘t Hart in Rotterdam terecht. Wij verhuren zowel personenbusjes als goederenbusjes. U ziet de mogelijkheden bovenaan deze pagina.

Doeleinden busjes verhuur Rotterdam Noord
Een personenbusje wordt vaak gehuurd door grote gezinnen of vriendengroepen die er samen een dagje op uit willen gaan of op (wintersport)vakantie gaan. Daarnaast zijn ze handig voor bedrijfsuitjes.

Een goederenbusje is, zoals de naam al zegt, geschikt voor het vervoeren van spullen en goederen. Dit busje komt goed van pas bij bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam

Wij zijn gevestigd in Rotterdam. Daarom is onze autohuur zeer geschikt voor mensen die in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam wonen. Al onze voertuigen zijn te huur voor gebruik in zowel binnen- als buitenland.

Kort of lang een auto of busje huren

Busje-of-auto-huren-Rotterdam-Noord

Busje of auto huren Rotterdam Noord

Heeft u een auto voor enkele uren nodig of gaat u voor langere tijd op reis? Onze auto’s en busjes zijn te huur voor korte en lange tijd. Bijvoorbeeld voor een korte zakelijke afspraak of voor een lange vakantie.

Meestal worden onze auto’s en busjes voor minstens één dag verhuurd. Wanneer u kort gebruik wilt maken van een auto of busje, dan kunt u profiteren van het voordelige 3-uurtarief.

Van maandag tot en met donderdag kunt u binnen onze openingstijden al voor een uurtje een auto of busje huren tegen een speciaal tarief. U hoeft dan niet een volledige dag huur te betalen.

Het aantal kilometers dat u maakt, heeft geen invloed op de huurprijs
Bent u van plan om een lange afstand te gaan rijden of heeft u slechts één of twee korte ritten op de planning staan? Het aantal kilometers dat u maakt met de gehuurde auto, heeft bij Van ‘t Hart geen invloed op de huurprijs. U hoeft dan ook niet vooraf aan te geven hoeveel kilometers u wilt gaan maken.

Handige accessoires te huur en te koop

Om het u nog makkelijker te maken, bieden we u diverse accessoires aan bij de auto of het busje dat u huurt.

Wij verhuren:

– Steekwagens (standaardmodel of trappenloper)
– Meubelrollers
– Winterbanden
– Ski-boxen
– Allesdragers
– Trekhaken (optioneel bij diverse auto’s)
– Navigatiesystemen (TomTom)

Wij verkopen:

– Verhuisdozen
– Verhuisdekens
– Spanbanden
– Alcoholtesters (verplicht in Frankrijk)

Bij het invullen van het offerteformulier op onze website, kunt u ook invullen of u extra’s wenst en welke accessoires dat zijn. Bij het opstellen van de offerteprijs kunnen we hier dan rekening mee houden.

Voordelen Autoverhuur Rotterdam Noord

Een uitgebreid assortiment aan auto’s en busjes
In ons uitgebreide wagenpark is er altijd een voertuig beschikbaar dat bij uw wensen past. Of u nu spullen gaat vervoeren voor een verhuizing, op vakantie wilt of een zakelijke afspraak heeft, bij Van ‘t Hart slaagt u gegarandeerd.

Meteen een auto reserveren
Het huren van een auto, personenbusje of goederenbusje is zo geregeld! U kunt ons altijd bereiken via 010-452 03 33 of via info@hartautoverhuur.nl.

Ruime openingstijden
Autoverhuurbedrijf Van ‘t Hart is 74 uur per week open. Hierdoor kunt u langskomen op een moment dat het u uitkomt. Mocht u de auto voor openingstijd of na sluitingstijd willen inleveren, dan kunt u de auto voor de deur parkeren en de sleutels in de speciale sleutelbox achterlaten. Zo hoeft u zich nooit te haasten en voorkomt u onnodige extra kosten.

Flexibele en klantgerichte service
Iedere klant is bij ons speciaal en zo wordt u ook behandeld. Geef het aan als u specifieke wensen heeft. Wij staan graag voor u klaar met informatie en persoonlijk advies. Dankzij ons eigen pompstation, onze garage en onze professionele plaatwerkerij kunnen wij voor elk probleem een passende oplossing vinden.

Wagenpark met betrouwbare voertuigen
U huurt bij Van ‘t Hart een auto of busje waar u op kunt vertrouwen. Al onze voertuigen verkeren in perfecte staat doordat ze na iedere verhuurbeurt volledig nagekeken zijn.

Vertrouwd in Rotterdam
Van ‘t Hart is een familiebedrijf dat in 1962 werd opgericht in Rotterdam. Voor vele Rotterdammers zijn wij een vertrouwd bedrijf om een auto of busje bij te huren.

3-uurs service
Wilt u voor een hele korte periode een auto of busje huren? Van maandag t/m donderdag hanteren wij binnen onze openingstijden een minitarief waarbij u een auto maximaal drie uur huurt voor een speciale, lagere prijs zodat u niet een volledige dag huur hoeft te betalen.

Autoverhuur-Rotterdam-Noord-pechhulp

Autoverhuur Rotterdam Noord pechhulp

24 uur per dag hulp bij pech
Krijgt u plotseling pech met uw huurauto? Ook buiten onze openingstijden zijn we bereid om u te helpen. Ons noodnummer is 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken via 010-4520333.

Aftanken bij het pompstation voor de deur
Van ‘t Hart heeft een eigen pompstation voor de deur waar we de auto voor en na de huurperiode voor u voltanken. Dat is wat wij service en gemak noemen.

Contact

Heeft u vragen aan autoverhuurbedrijf Van ‘t Hart? Wilt u een auto of busje bij ons huren? Neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer: 010-452 03 33
E-mailadres: info@hartautoverhuur.nl

Peugeot 108
(2 votes, average 1)