Van 't Hart is aangesloten bij:

Klanten geven ons gemiddeld een:

8.9

Robert van 't Hart

Eigenaar

Busje Huren Wintersport? Autoverhuur Van ‘t Hart

 
Al meer dan 50 jaar een HART voor autoverhuur!     

De winter is in aantocht en dus ook de wintersport. Stel u eens voor, skiën of snowboarden van mooie bergen bekleed met een pak sneeuw. Gezellig met uw vrienden of familie après skiën in de kroeg. U zit er het hele jaar over te dromen, alleen hoe komt u daar met uw vrienden of familie?

Aanbieding busje huren wintersport

Van 't Hart Autoverhuur Rotterdam Wintersport Aanbieding

Van ‘t Hart Autoverhuur Rotterdam Wintersport Aanbieding

Een bus huren voor de wintersport doet u bij Van ‘t Hart Autoverhuur in Rotterdam. Wij hebben nu een speciale wintersport aanbieding voor u. U huurt bij ons een Volkswagen 9 personenbus voor de wintersport voor 9 dagen. Dit kost slechts € 899,-, inclusief 2000 km vrij rijden, winterbanden, sneeuwkettingen, BTW en nog veel meer! Bekijk snel onze aanbieding voor zolang het duurt. Klik hier voor meer informatie.

Bij Van ‘t Hart een wintersport bus huren zorgt ervoor dat uw vrienden of familie zitten als winterkoningen en winterkoninginnen. Het wintersportgevoel begint in dit busje. Het zeer comfortabele busje brengt u en uw vrienden of familie snel en veilig op de wintersportbestemming.

Onze busjes verkeren in zeer goede staat, zijn van perfecte kwaliteit en zijn makkelijk te hanteren. Daarnaast is een wintersport bus huren bij Van ‘t Hart gegarandeerd voor een scherpe prijs en snel geregeld.

Dus snel en goedkoop een veilig busje huren voor wintersport? Precies, bij Van ‘t Hart Autoverhuur in Rotterdam!

Op deze pagina vindt u informatie over de volgende onderwerpen:

 • 74 uur per week open
 • Familiebedrijf sinds 1962
 • Goed onderhouden wagenpark
 • Eigen pompstation

Van 't Hart is aangesloten bij:

 • 1 - 9 personen
 • Veel gebruikt voor:
  • Personenvervoer
  • Vakantie
  • Weekendje weg
  • Dagje uit
  • Wintersport
 • Diesel
 • 4 deurs
 • Ja
Te huur v.a. € 80,- p/d
(incl. BTW)
Offerte Aanvragen voor dit voertuig meer informatie

Waarom Busje Huren Wintersport bij Van ‘t Hart Autoverhuur?

Familiebedrijf
Van ’t Hart is een familiebedrijf dat in 1962 in Rotterdam is opgericht. Ons doel is om er voor te zorgen dat u van onze expertise in de autoverhuur profiteert en dat u altijd bij ons terecht kunt om de juiste wintersport bus te huren.

Makkelijk en snel busje huren skivakantie
Een personenbus huren wintersport is zo geregeld bij Van ‘t Hart Autoverhuur in Rotterdam! U kunt ons altijd bij bereiken via 010-452 03 33 of via info@hartautoverhuur.nl

74 uur per week open
Dankzij onze ruime openingstijden vormt het ophalen of inleveren van de wintersport bus geen probleem. Mocht u voor onze openingstijd of na sluitingstijd de wintersport bus willen inleveren, dan kunt u de bus voor de deur parkeren en de sleutels in de speciale sleutelbox achterlaten. Zo hoeft u zich nooit te haasten en voorkomt u onnodige extra kosten!

Flexibele en klantgerichte service
U profiteert direct van onze service aangezien onze werknemers de hele dag voor u klaar staan. Dankzij ons eigen pompstation, onze garage en onze professionele plaatwerkerij kunnen wij voor elk probleem een passende oplossing vinden.

Betrouwbaar wagenpark
Een wintersport busje huren bij Van ‘t Hart autoverhuur Rotterdam? Onze wintersport bussen verkeren in uitstekende staat dankzij onze gecertificeerde monteurs. Voordat u vertrekt is de wintersport bus uitgebreid gecontroleerd en kunt u met een gerust hart op pad.

Pompstation Van 't Hart

Pompstation Van ‘t Hart

24/7 ANWB Pechhulp in Europa (wintersport aanbieding)
Pech? U krijgt dan 24/7 hulp via de vertrouwde ANWB Alarmcentrale. En als de pech ter plekke niet binnen 48 uur te verhelpen is dan zorgt de ANWB ervoor dat u een nieuwe bus krijgt. Daarnaast verzorgt de ANWB het transport van uw bus naar Nederland als dat nodig is. Voor meer informatie hierover kunt u ons bellen op telefoonnummer 010-4520333.

U kunt bij pech natuurlijk ook altijd ons noodnummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen voor hulp en vragen via 010-4520333.

Eigen pompstation voor de deur
U hoeft zich nooit zorgen te maken over het aftanken van uw gehuurde wintersport bus. U krijgt de wintersport bus altijd met een volle tank mee en als u de wintersport bus komt inleveren tanken wij hem weer voor u vol bij ons eigen pompstation.

Busje Huren Wintersport

Waarom een busje huren wintersport?

Busje Huren WIntersport

Busje Huren WIntersport

Gaat u op wintersport, maar is uw eigen auto te klein? Of gaat u op wintersport, maar heeft u geen auto? Dan is een wintersport busje huren bij Van ‘t Hart wat u zoekt. Door de wintersport aanbieding van Van ‘t Hart huurt u een wintersport busje voor de beste prijs.

Gaat u met een gezelschap op wintersport die niet in uw auto past? Maar wilt u niet met twee auto’s rijden? Dan is een wintersport bus huren dé uitkomst voor u. Met het 9 persoons busje, neemt u (bijna) net zo veel mensen mee in het busje als in twee personenauto’s. Hierdoor heeft u minder benzine kosten en heeft u meer gezelligheid onderweg. Bovendien kunnen meer rijders afwisselen, waardoor de reis sneller kan verlopen en u sneller op de piste staat.

In het 9 persoons volkswagenbusje van Van ‘t Hart is het mogelijk om uw wintersport spullen mee te nemen. Hier is voldoende ruimte voor aanwezig. Ook wanneer het wintersportbusje vol zit, is er voldoende ruimte om spullen mee te nemen.
Neemt u uw eigen ski’s en/of snowboards mee? Dan kunt u een skikoffer voor op het dak van het wintersportbusje huren. Deze kunt u ook bij de wintersport bus huren wanneer u deze wilt gebruiken voor extra bagageruimte.

Wanneer u op wintersport gaat en u gaat zonder auto of busje, dan bent u gebonden aan het gebied waar u zit en aan alle dichtbij gelegen faciliteiten. Wanneer u een busje huurt bent u meer vrij. omdat u met het busje naar andere liften, gebieden en alternatieve activiteiten kunt rijden. Zo haalt u meer uit uw wintersport vakantie en heeft u meer plezier.

Een wintersport bus huren bij Van ‘t Hart heeft een aantal voordelen voor u en uw gezelschap:

1. Minder benzine kosten
2. Meer bestuurders rijden het busje sneller naar de bestemming
3. Meer gezelligheid onderweg
4. Voldoende bagageruimte
5. Extra bagageruimte te huur door de skikoffer
6. Een eigen busje, waarmee u overal heen rijdt

Al deze voordelen worden nóg leuker door de speciale wintersportaanbieding: Busje Huren Wintersport van Van ‘t Hart.

Een wintersport busje huren voor iedere wintersport

Busje Huren WIntersport

Busje Huren WIntersport

Gaat u een weekendje wintersporten in Winterberg? Of gaat u een lange tijd op wintersport op een ver weg gelegen bestemming? Voor iedere afstand en iedere duur kunt u een wintersport busje huren.

Wanneer u een weekendje gaat wintersporten met uw vrienden huurt u voor het gemak en de snelheid een wintersportbusje bij Van ‘t Hart. U past met meer mensen in het busje. Past het niet in één busje? Dan verhuurt Van ‘t Hart met hetzelfde gemak meerdere busjes.

Gaat u een lange tijd op wintersport? Bijvoorbeeld om les te geven in een wintersportland (zoals Oostenrijk) met een groep vrienden? Of gaat u zelf voor een lange tijd kilometers maken op de piste? Bij Van ‘t Hart kunt u ook lang een wintersport bus huren, zo heeft u uw eigen busje bij u op wintersport. Zo bent u niet gebonden aan een kleine omgeving tijdens de lange wintersport.

Zakelijk en particulier bus huren wintersport

Met wie gaat u op wintersport:

1. Uw familie?
2. Uw vrienden?
3. Uw vereniging?
4. Uw werk?

Alle soorten gezelschappen zijn mogelijk met een wintersport bus huren bij Van ‘t Hart, zowel particulier als zakelijk. Bus huren wintersport is er voor iedereen.

Wanneer u een groot gezelschap heeft, is het mogelijk om meerdere wintersport busjes te huren. Ook is het mogelijk om extra bagageruimte te huren door middel van een skikoffer op het dak van het busje. Zo kan iedereen en alles mee.

Accessoires en extra’s bij uw wintersport bus huren?

Om ervoor te zorgen dat u een zo geweldig mogelijke vakantie heeft, verhuurt Van ‘t Hart extra’s en accessoires. Deze accessoires zijn erom uw rit leuker, veiliger en makkelijker te maken.

Ten eerste verhuurt Van ‘t Hart accessoires die het mogelijk maken om meer bagage mee te nemen. De accessoires die Van ‘t Hart hiervoor verhuurt zijn:

1. Trekhaak, om bijvoorbeeld een extra karretje achter het busje te hangen
2. Allesdragers
3. Skiboxen, ook om uw ski’s en/of snowboards veilig in te vervoeren

Winterbanden huren

Winterbanden huren

Daarnaast verhuurt Van ‘t Hart accessoires die uw rit door de sneeuw veiliger maken. Hieronder vallen de volgende accessoires:

1. Sneeuwkettingen
2. Winterbanden

Ten slotte verhuurt Van ‘t Hart ook een accessoire die de weg soepeler laat verlopen. U bent nooit verdwaald en heeft altijd de beste route door:

1. TomTom

Al deze accessoires kunt u bij de wintersport bus huren. Klik hier voor meer informatie over de Volkswagen 9-persoonsbus en over de accessoires.

Een auto huren in plaats van een busje huren wintersport

Heeft u geen extra ruimte nodig voor extra personen? Maar heeft u geen (geschikte) auto om mee op wintersport te gaan? Dan heeft Van ‘t Hart ook voor u de oplossing: Een personenauto huren voor uw wintersport. Ook bij de personenauto’s zijn de accessoires te huur, zoals hierboven beschreven. Klik hier om het aanbod in personenauto’s te zien en huur vandaag nog uw wintersportauto.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden voor een wintersport busje huren?
Om een busje te huren dient u minimaal 21 jaar oud te zijn + minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Voor de betaling heeft u een creditcard (Visa of Mastercard) nodig voor de borg.

Waar kan in mijn wintersport busje ophalen?
Van ‘t Hart Autoverhuur is gevestigd aan de Kortekade 82-96 in Rotterdam. Op dit adres kunt u uw busje ophalen.

Mogen er meerdere bestuurders in de wintersportbus rijden?
Iedereen mag de bus besturen, mits diegene minimaal 21 jaar oud is en minimaal 1 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs. Voor meerdere bestuurders worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Is mijn gehuurde busje voor de lange termijn verzekerd?
Ieder busje van van ‘t Hart Autoverhuur is verzekerd, inclusief een inzittenden verzekering. Er geldt wel een standaard eigen risico in geval van schade wat u zou kunnen verlagen. Voor meer informatie: Kennisbank en Algemene Voorwaarden.

Hoe kan ik mijn wintersport busje inleveren?
Ook het terugbrengen van het busje gebeurt aan de Kortekade. Tijdens onze openingstijden wordt u ontvangen door onze servicemedewerker die u begeleidt in de verder afhandeling. Als u het busje buiten de openingstijden terug wil brengen is dit ook mogelijk. U dient dan het busje voor de deur te parkeren en de sleutels in de speciale sleutelbox achterte laten. Let op: de huurder blijft verantwoordelijk totdat onze medewerkers het busje hebben ingenomen.

Moet ik de bus weer volgetankt inleveren?
Bij het inleveren van de bus tanken wij deze weer voor u vol bij ons eigen tankstation tegen de brandstof advies prijs. Dit uiteindelijke bedrag zal worden opgeteld bij de totale huursom.

Hoeveel borg moet ik betalen?
De borg die u moet betalen is een garantstelling voor de verhuurder. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door de geschatte huurkosten + het eigen risico + de waarde van een volle tank brandstof. Hierbij wordt een minimum gehanteerd van €400,- voor 1 dag. De borgsom dient als autorisatie te worden aangevraagd op uw creditcard (Visa of Mastercard). Zo wordt het bedrag allen gereserveerd op uw creditcard en dus niet direct afgeschreven.

Hoe kan ik mijn gehuurde busje afrekenen?
Wanneer u de bus bij ons komt inleveren kunt u de totale kosten van de huur direct afrekenen. Deze kosten zijn inclusief de getankte brandstof en eventuele extra artikelen. Het betalen kan zwel met PIN, contant of met een creditcard. Wanneer u met PIN of contant betaalt, zal de autorisatie direct door de medewerker worden geannuleerd. De autorisatie is de borg die is aangevraagd op uw creditcard.

Volkswagen 9-Personenbus
(19 votes, average 3.9)