Checklist huurauto ophalen bij Van ’t Hart Autoverhuur

Heeft u een auto gereserveerd om te huren? Of bent u zich nog aan het oriënteren? In beide gevallen vertellen we u in deze blogpost graag wat u allemaal moet meenemen als u uw huurauto gaat ophalen bij Van ’t Hart Autoverhuur.

auto huren Rotterdam

Benodigdheden bij het ophalen van uw voertuig

Om ervoor te zorgen dat het ophalen van uw huurauto probleemloos verloopt, is het belangrijk om voorbereid te zijn en alle benodigde documenten en items bij de hand te hebben. Hieronder vindt u een uitgebreide lijst van wat u mee moet nemen naar onze autoverhuurlocatie.

#1 Geldig rijbewijs

  • Zorg dat u een geldig rijbewijs heeft: bij Van ‘t Hart Autoverhuur moet u minimaal 21 jaar oud zijn en ten minste 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Controleer of uw rijbewijs niet is verlopen en of het geldig is in Nederland.

#2 Creditcard of pinpas

  • Creditcard of pinpas voor borg en betaling: u kunt bij ons de borg pinnen of het bedrag op uw creditcard (Visa of Mastercard) laten zetten. Als u kiest voor om de borg met een creditcard te betalen, wordt het bedrag alleen gereserveerd, niet afgeschreven. Maar, zorg er wel voor dat uw creditcard voldoende saldo heeft om de borg te kunnen dekken.

#3 Huurbevestiging

  • Geprinte of elektronische bevestiging van de reservering: neem voor de zekerheid een kopie mee van de reserveringsbevestiging. Dit bevat belangrijke informatie waardoor we u – op de dag dat u uw huurauto komt ophalen – snel op weg kunnen sturen.

#4 Contactinformatie van Van ‘t Hart Autoverhuur

  • Telefoonnummer en adres van het verhuurbedrijf: noteer de contactgegevens van Van ‘t Hart Autoverhuur. Het adres is Kortekade 82-96, 3062 GW Rotterdam. Bij noodgevallen of vragen kunt u bellen naar 010-452 03 33.

Extra informatie voor autohuurders bij Van ‘t Hart Autoverhuur

  • Ophaal- en inleverlocatie: Kortekade 82-96, Rotterdam.
  • Eigen pompstation: we tanken de auto voor u vol bij het inleveren.
  • 24/7 pechhulp: beschikbaar via het telefoonnummer 06 – 512 70 450.

Bereid u goed voor op uw autorit of -reis

Het ophalen van een huurauto loopt eenvoudig en stressvrij als u goed voorbereid bent en alle benodigde documenten en items bij de hand heeft. Door een geldig rijbewijs, een creditcard, een extra identificatiebewijs en uw reserveringsbevestiging mee te nemen, zorgt u ervoor dat u probleemloos de auto kunt ophalen. Het is ook verstandig om de algemene voorwaarden te lezen en eventuele extra benodigdheden die we niet verhuren, zoals kinderzitjes, zelf mee te nemen.

Uitstekende voertuigen en service voor iedereen!

Bij Van ‘t Hart Autoverhuur profiteert u van uitstekende service, een ruim assortiment aan voertuigen en handige extra’s zoals een eigen pompstation en 24/7 pechhulp. Met deze voorbereiding en de klantgerichte benadering van Van ‘t Hart Autoverhuur, bent u verzekerd van een zorgeloze huurervaring, waardoor u optimaal kunt genieten van uw reis of andere plannen.

Of u nu een weekendje weg gaat, een verhuizing plant of gewoon een tijdelijke auto nodig hebt, met de juiste voorbereiding en keuze voor Van ’t Hart Autoverhuur, is het huren van een auto een fluitje van een cent.

Ik wil een auto huren in Rotterdam Personenbusje huren