Wij zorgen voor een volle tank
van 't Hart Autoverhuur

Zakelijk verhuur

Zakelijk autoverhuur

Wilt u zakelijk een auto huren omdat u bijvoorbeeld binnen uw organisatie auto’s tekort komt en er wel allerlei zakelijke afspraken buiten de deur gepland staan? Heeft u in de drukkere perioden van het jaar extra personeel in dienst waarvoor u een aantal bestelbusjes nodig heeft? Autoverhuur Van ‘t Hart biedt u dé oplossing voor mobiliteit binnen uw bedrijf. U profiteert altijd van de volgende voordelen:

  • Zakelijk een auto, bus of pick-up huren voor een scherpe prijs
  • Huur eenvoudig zakelijk een auto voor elke gewenste periode
  • Open huurcontracten: u bent dus niet tijdsgebonden

Zakelijk een auto, busje of pick-up huren

Voor periodes van een maand tot en met een aantal jaar hebben we een pasklare oplossing, namelijk zakelijk autoverhuur bij Van ’t Hart Autoverhuur in Rotterdam. U huurt bij ons eenvoudig allerlei soorten auto’s en busjes in verschillende uitvoeringen:

Flexibel leasen

Bij zakelijk huren gaan we altijd uit van open huurcontracten die niet aan een bepaalde periode gebonden zijn. U kunt dus altijd het voertuig terugbrengen wanneer het u uitkomt zonder dat er vervelende consequenties aan verbonden zijn. U behaalt hiermee een aanzienlijk financieel voordeel ten opzichte van gewone huur of lease met een vast contract. Bij zakelijke verhuur bent u tevens verzekerd van ons complete servicepakket.

Veelgestelde vragen

Waar haal ik de huurauto op?

U haalt de auto bij ons filiaal op aan de Kortekade 82-96 in Rotterdam.

Is mijn zakelijke huurauto verzekerd?

Elke auto bij Van ’t Hart Autoverhuur Rotterdam is verzekerd. Daarnaast zijn de inzittenden ook altijd verzekerd. In geval van schade geldt er een standaard eigen risico. Ga voor meer informatie over het eigen risico naar de Kennisbank  en Algemene Voorwaarden.

Kan ik zakelijk een auto huren voor 1 dag?

Dat is zeker mogelijk. Bij Van ’t Hart Autoverhuur bieden we auto’s voor één dag aan, maar ook voor een week, een maand of zelfs langer. Bel naar 010 – 452 03 33 voor de mogelijkheden.

Neem contact op met Van ’t Hart Autoverhuur Rotterdam

Wilt u een bedrijfsauto huren? We hebben het liefst persoonlijk contact met u als klant. Laat ons uw problemen en wensen weten, dan denken we graag met u mee. Vraag naar onze speciale zakelijke tarieven voor het huren van personenauto’s, personenbussen, pick-ups en diverse bestelauto’s wanneer u belt naar 010 – 452 03 33 of stuur ons een mail via info@hartautoverhuur.nl en ontvang direct een zeer scherpe offerte.