Familiebedrijf sinds 1962
Goed onderhouden wagenpark
Eigen pompstation
van 't Hart Autoverhuur

Zakelijk verhuur

Wilt u zakelijk een auto huren? Bijvoorbeeld omdat u binnen uw organisatie auto’s te kort heeft en er wel allerlei zakelijke afspraken buiten de deur gepland staan? Of heeft u in de drukkere perioden van het jaar extra personeel in dienst waarvoor u een aantal bestelbusjes nodig heeft? Autoverhuur Van ‘t Hart biedt u dé oplossing voor mobiliteit binnen uw bedrijf. Bij ons kunt u namelijk eenvoudig zakelijk een auto huren. Dit is mogelijk voor elke gewenste periode, bijvoorbeeld voor een maand of voor een jaar. Wij hanteren open huurcontracten die niet tijdsgebonden zijn.

Veel keuze wanneer u zakelijk een auto wilt huren

Voor perioden van één maand tot en met een aantal jaar hebben wij een pasklare oplossing, namelijk zakelijk een auto huren. Onze zakelijk autoverhuur levert voor allerlei soorten auto’s en busjes in verschillende uitvoeringen:

Open huurcontracten

Bij zakelijk huren gaan we altijd uit van open huurcontracten die niet aan een bepaalde periode gebonden zijn. Op deze manier kunt u het voertuig terugbrengen wanneer u wilt zonder dat er vervelende consequenties aan verbonden zijn. Dit is een van de grote voordelen van zakelijk een auto huren bij Van ‘t Hart Autoverhuur. U behaalt hiermee een aanzienlijk financieel voordeel ten opzichte van gewone huur of lease met een vast contract. Bij zakelijke verhuur bent u tevens verzekerd van ons complete servicepakket.

Neem contact op

Wilt u een bedrijfsauto huren? Wij hebben het liefst persoonlijk contact met u als klant. Laat ons uw problemen en wensen weten. Dan zijn wij in staat om in oplossingen te denken en flexibel te zijn! Vraag naar onze speciale zakelijke tarieven voor het huren van personenauto’s, personenbussen, pick-ups en diverse bestelauto’s door te bellen naar 010 – 452 03 33 of te mailen naar info@hartautoverhuur.nl en ontvang direct een zeer scherpe offerte.