Van 't Hart is aangesloten bij:

Klanten geven ons gemiddeld een:

8.9

Robert van 't Hart

Eigenaar

  • 74 uur per week open
  • Familiebedrijf sinds 1962
  • Goed onderhouden wagenpark
  • Eigen pompstation

Zakelijk verhuur

Heeft u binnen uw organisatie auto’s te kort en staan er wel allerlei zakelijke afspraken buiten de deur gepland? Of heeft u in de drukkere perioden van het jaar extra personeel in dienst waarvoor u een aantal bestelbusjes nodig heeft?

Autoverhuurbedrijf Van ‘t Hart biedt u de oplossing voor mobiliteit binnen uw bedrijf. Bij ons kunt u zakelijk auto huren. Dit is mogelijk voor elke gewenste periode, bijvoorbeeld voor een maand of voor een jaar. Wij hanteren open huurcontracten die niet tijdsgebonden zijn.

Soorten auto’s die wij zakelijk verhuren

Zakelijk autoverhuur is mogelijk voor allerlei soorten auto’s en busjes in verschillende uitvoeringen:

– Personenauto’s
– Personenbusjes
– Pick-ups
– Bestelauto’s

Voor perioden van 1 maand t/m een aantal jaar heeft Van ‘t Hart Autoverhuur een pasklare oplossing: zakelijk auto huren.

Open huurcontracten

Bij zakelijk huren gaan we altijd uit van open huurcontracten, die niet aan een bepaalde periode gebonden zijn. Op deze manier kunt u het voertuig terugbrengen wanneer u wilt zonder dat er consequenties aan verbonden worden.

Dit is één van de grote voordelen van zakelijk huren bij van ‘t Hart Autoverhuur. U behaalt hiermee een aanzienlijk financieel voordeel ten opzichte van gewone huur of lease met een vast contract. Bij zakelijke verhuur bent u tevens verzekerd van ons complete servicepakket.

Zakelijk auto huren? Neem contact op

Wilt u een bedrijfsauto huren? Wij hebben het liefst persoonlijk contact met u als klant. Laat ons uw problemen en wensen weten. Dan zijn wij in staat om in oplossingen te denken en flexibel te zijn!

Tarieven
Vraag naar onze speciale zakelijke tarieven voor het huren van personenauto’s, personenbussen, pick-ups en diverse bestelauto’s door te bellen naar  010 – 452 03 33 of te mailen naar info@hartautoverhuur.nl en ontvang direct een zeer scherpe offerte.

Zakelijk verhuur
(57 vote[s], average 3.1)